Zaal open
Aanvang
Uitvoerenden

Buro Nieuw Perspectief (BNP)
Danique Carmen Kivit

Locatie
De Pit
Attend
Facebook-event

Nulpunt

Muziek en makers duiken in het diepe

Geweest

Nulpunt is een evenement waarbij jonge muzikale makers een samenwerking aangaan met kunstenaars van verschillende disciplines. Verwacht een unieke avond waarbij de performers de grenzen opzoeken tussen het podium en het publiek in de onalledaagse concertzaal ‘De Pit’.

Deze keer neemt Buro Nieuw Perspectief (BNP) het publiek mee in een op maat gemaakte 3D-compositie en performt Danique Carmen Kivit haar vervreemdende, ongemakkelijke en tergend aantrekkelijke performance MAXIMAAL UIT CONTACT.

Buro Nieuw Perspectief is gespecialiseerd in het maken van 3D-composities. Overal waar ze komen onderzoeken ze de unieke akoestische en performatieve mogelijkheden van de locatie, om zo een performance te maken die onlosmakelijk verbonden is met de plek waarin deze wordt uitgevoerd. Ze zoeken naar waar ze op kunnen drummen, waar ze op kunnen klimmen en tussen kunnen kruipen en waar die trompet het mooist klinkt. Kortom, BNP zoekt naar hoe ze de locatie als instrument kunnen gebruiken.

MAXIMAAL UIT CONTACT: In dit nieuwe werk van Danique Carmen Kivit gaat zij op zoek naar oprechtheid in ongemak en naar de pracht van egoïsme. Op het punt van waarneembare onbewogenheid zullen de stilte en tergende klanken elkaar verafschuwen.