zaterdag 4 juli 2020

Someone + REMME

3FM Presents

geweest
19:00
zaal open
20:00
aanvang
21:20
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
nog niet bekend
locatie
zaterdag 4 juli 2020

Someone + REMME

3FM Presents

geweest

Nederland versoepelt langzaam de coronamaatregelen waardoor we weer naar restaurants, terrassen en bioscopen mogen. Toch is er een sector die nog steeds in zwaar weer verkeert: de culturele sector. Om poppodia én artiesten te steunen, staat NPO 3FM in juli een maand lang in het teken van livemuziek en organiseert daarom een symbolische concerttour langs de poppodia in Nederland en doet daarbij ook onze Grote Zaal aan met een optreden van o.a. Someone!

Someone
Someone is het nieuwe project van Tessa Rose Jackson. De getalenteerde, Nederlandse singer-songwriter, producer en multi-instrumentalist boekte het nodige succes onder haar eigen naam en schudt naar eigen zeggen haar lieve-meisjes-imago af om de gevaarlijke, rauwe en mysterieuze diepten van het pop-spectrum te verkennen en met succes! Met haar single 'You Live In My Phone' scoorde Jackson meteen een 3FM Megahit en werd ze gebombadeerd tot 3FM Talent. Op 19 juni komt haar debuut-plaat ‘ORBIT II’ uit, een verzameling van eerder uitgebracht werk en kersverse songs. Een grootschalige fysieke release-party zit er – door de huidige crisis – helaas niet in, maar dat wil de pret niet drukken. Op 4 juli komt Someone, met haar vijfkoppige band, de plaat presenteren in onze Grote Zaal!

Remme
De getalenteerde singer-songwriter, gitarist en pianist Remme is pas 20 jaar oud. Geïnspireerd door Fleetwood Mac, Jeff Buckley, Michael Jackson en Justin Bieber schrijft hij krachtige, zorgvuldig afgewerkte popsongs. Opgroeiend in een kleine Nederlandse stad begon hij te schrijven over zijn leven en de wereld om hem heen. Op zijn 16e reisde hij regelmatig naar Berlijn om met zijn oude gitaarleraar te werken aan zijn debuutalbum. Zijn allereerste single 'Get Older' was meteen een bescheiden radiohit en bezorgde de remme titel 3FM Talent.

Kaarten winnen?
Er morgen maximaal honderd luisteraars bij zijn om op gepaste afstand getuige te zijn van één van de eerste live-concerten. Kaarten voor de optredens zijn vanaf 29 juni on-air en online te winnen via 3FM. Thuisblijvers kunnen de volledige concerten volgen via 3FM en 3FM.nl/live.