Bekijk alle podcasts

NPO Podcastevent
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Ronda

NOS Voetbalpodcast

De NOS-voetbalcommentatoren nemen de week door. Presentatie Arno Vermeulen - NPO Podcastevent

Geweest

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

Tijdens het NPO Podcastevent zitten we midden in een interlandperiode. Heeft bondscoach Louis van Gaal het team aan de praat gekregen? Is er zicht op een plekje op het WK in Qatar? De NOS-voetbalcommentatoren nemen live de afgelopen week met je door.

Met aandacht voor de laatste voetbalwedstrijden, het voetbalnieuws en vooruitblikkend naar de komende wedstrijden. Anekdotes van de voetbalexperts die ter plekke waren en er de hele week bovenop zitten. Presentatie is in handen van Arno Vermeulen.

Let op: om aanwezig te zijn bij een podcast moet je een kaartje kopen. Kaartjes voor een enkele podcast kosten €5 en zijn inclusief één consumptie. Wil je bij meerdere podcasts aanwezig zijn? Koop dan voor €10 een passe-partout, waarmee je toegang krijgt tot zo veel podcasts als je wil, en twee consumpties. Passe-partouts zijn in beperkte aantallen beschikbaar.