Zaal open
Aanvang
Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event

Noordpool Orkest met Frédérique Spigt en Annet Malherbe

Elvis Never Left the Building II

incl. servicekosten & garderobe

Het charismatische duo Frédérique Spigt en Annet Malherbe gaat weer touren! En nu met groot orkest bestaande uit een bigband, strijkers en houtblazers, aangevuld met soul en rhythm&blues pianist Roel -Mississippi- Spanjers. Het Noorpool Orkest onder de bezielende leiding van Reinout Douma is bij uitstek de ideale begeleiding voor de beide Queens en het gevarieerde repertoire van The King of Rock’nRoll.

De iconische zanger Elvis Presley had een grote liefde voor orkest. Met de show ‘the wonder of you’ werd de illusie gecreëerd dat Elvis nog leefde. Het publiek zag The King geprojecteerd op een scherm terwijl het orkest speelde. In ELVIS NEVER LEFT THE BUILDING PART II rocken de twee QUEENS Annet Malherbe en Frédérique Spigt in levenden lijve de kroonluchters van het plafond. Haal je hart op aan prachtige ballades en heerlijke rockers!

'Tot aan de achterste rij rock-'n-rollen op Hound Dog en Jailhouse Rock. Spigt en Malherbe zingen met volle overgave en vormen bovendien een charismatisch duo" -  De Volkskrant

Zie ook

The Fortunate Sons – A Tribute To CCR

Cosmo's Factory Live!

Stef Kamil Carlens & The Gates of Eden

Een ode aan Bob Dylan!

The Dire Straits Experience

Met oud Dire Straits member Chris White en zes wereldberoemde muzikanten