Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Nummers van Triggerfinger, Ruben Block, Spinvis, Roxy Music, The Cars & meer

Uitvoerenden

Ruben Block samen met het Noord Nederlands Orkest
Dirk Brossé dirigent, arrangementen

Locatie
Grote Zaal
Dineren voorafgaand aan dit concert?

Maak je avond compleet met een diner bij Het Gegeven Paard. Kies voor een combiticket regulier + diner, waarbij je toegang krijgt tot dit concert, een diner van tevoren in Het Gegeven Paard en twee drankjes naar keuze. Je kunt kiezen uit vlees/vis/vega(n) gerechten evenals alcoholisch als non-alcoholische consumpties. Allemaal in 1 ticket! Zo geniet je van de beste concerten, zonder je zorgen te hoeven maken over het avondeten, op tijd te hoeven vertrekken of te hoeven reizen tijdens het spitsuur. Zo hoef jij nergens over na te denken. Hier vind je de praktische voorwaarden. Zien we je snel?

Ruben Block en Noord Nederlands Orkest

Triggerfinger fans opgelet!

Geweest

Ruben Block, frontman van de Vlaamse rockband Triggerfinger, kreeg van het Noord Nederlands Orkest carte blanche om zijn eigen programma samen te stellen. Verwacht vanavond nieuw werk, een paar verrassende covers en natuurlijk Triggerfinger-klassiekers!

Een vat vol crazy ideeën
Sommige artiesten barsten vroeg of laat uit hun keurslijf, of dat nu is van een rockband, een orkest of iets anders is dat beperkingen oplegt. Ruben Block is zo iemand, een vat vol ‘crazy ideeën’, iemand die ervan houdt zijn ankers op gezette tijden te lichten en een nieuwe koers te varen. Luister naar de veelzijdigheid van de frontman van Triggerfinger, en de vergelijking met iemand als David Bowie dringt zich op. Het Noord Nederlands Orkest bewerkte zijn eigen composities en een aantal van zijn lievelingsnummers. Zo heb je de nummers van Triggerfinger en Ruben Block nog nooit eerder gehoord.