woensdag 4 augustus 2021

Noanna

Gratis lunchconcert van Kerken Luisteren in de Pieterskerk

geweest
13:15
aanvang
14:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Noanna en enkele gastmuzikanten, waaronder gitariste/bassiste Anika Jansen.

locatie
woensdag 4 augustus 2021

Noanna

Gratis lunchconcert van Kerken Luisteren in de Pieterskerk

geweest

Dit concert vindt plaats in de Pieterskerk.

In de wieg traint ze haar stembanden met onophoudelijk brullen. Op zesjarige leeftijd heeft ze voor het eerst een gitaar in handen en geeft ze haar eerste optreden. Ze zat in diverse koortjes en bandjes. Voor Noanna (37) is zingen als ademen. Noanna’s muziek is een combinatie van ‘eigenwijze pop’ met folk- en countryinvloeden, geïnspireerd door o.a. Miss Montreal en Nelly Furtado.

Met haar muziek wil Noanna in de eerste plaats mensen laten genieten. Daarnaast hoopt ze dat men er herkenning in vindt en dat mensen opgeladen worden door de muziek. Ze wil luisteraars aanmoedigen voor zichzelf te kiezen en zingt over thema’s als zelfveroordeling en perfectionisme en hoe belangrijk onvoorwaardelijke (zelf)liefde is om dit soort problemen het hoofd te bieden. Noanna wil haar vaardigheden ook delen met anderen. In juni 2018 studeerde ze af aan het Universal Voice Instituut van Alberto ter Doest. Als Master Teacher geeft ze nu les met haar eigen zangpraktijk ‘Beter Belten‘

Om verzekerd te zijn van een plek, adviseren wij om online gratis tickets te bestellen.

Kerken luisteren 2021
Van 28 juli t/m 27 augustus kun je in zes Utrechtse kerkgebouwen genieten van gratis lunchconcerten. Ga voor het volledige programma en om kaarten te reserveren naar www.kerkenkijken.nl. De concerten zijn gratis; een vrijwillige bijdrage na afloop, die geheel naar de muzikant(en) gaat, wordt op prijs gesteld.

Kerken Luisteren wordt georganiseerd door Stichting Kerken Kijken Utrecht, samen met ZIMIHC en het Utrechts Cultureel Kerkgebouw Overleg (UCKO).