Naar agenda
donderdag 29 november 2018

No Man's Land - Muziekconferentie

Voor de artiest en professional

aanvang
12:30
zaal open
12:00
eindtijd
18:00
conferentiede coöperatiestart voorverkoop 6 september

Het Utrechtse productieplatform De Coöperatie presenteert op donderdag 29 november 2018 de zesde editie van muziekconferentie No Man’s Land, die voor het eerst plaatsvindt in TivoliVredenburg. Het programma bestaat uit een expertmeeting en muzikantenmarkt en biedt makers en professionals uit de muziekwereld de kans om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en kennis te delen.

Als vanouds stelt de expertmeeting actuele vraagstukken aan de kaak. In vijf verschillende deelsessies gaan beleidsmakers, marktpartijen en makers met elkaar in gesprek om tot nieuwe successen voor de toekomst te komen. De inhoud van het programma wordt ontwikkeld met partners TivoliVredenburg, Fonds Podiumkunsten, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, BAM! en POPnl.

De muzikantenmarkt voorziet de nieuwe generatie makers en muziekprofessionals van nieuwe kennis en praktische tips door middel van een demospreekuur, panelgesprekken, flitscolleges, inspiratiesessies en speeddates met muziekprofessionals. Ook spelen tijdens No Man’s Land een aantal acts afkomstig uit het talentontwikkelingsprogramma MASTER van De Coöperatie.

 

Het volledige programma wordt bekend gemaakt op donderdag 6 september. Dan start tevens de kaartverkoop. RSVP vast via Facebook om op de hoogte te blijven.

Wellicht vind je ook interessant

wo 7 nov 2018

Jazzcollege door Vera Vingerhoeds

Ritme en rolverdeling

vr 5 okt 2018

BETWETER Festival 2018

Wetenschap, muziek, kunst, film en meer

di 13 nov 2018

Who Owns The City?

Stad van Morgen #4

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord