Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
TivoliVredenburg
Attend
Facebook-event

No Man's land

Muziekconferentie voor artiesten, muziekprofessionals en beleidsmakers

Geweest

Op woensdag 7 december vindt de tiende editie van No Man’s Land plaats in TivoliVredenburg. De Utrechtse muziekconferentie biedt een inspirerend programma voor aanstormende en gevestigde artiesten, muziekindustrieprofessionals, beleidsmakers en studenten. Deze jubileumeditie staat in het teken van de makers en jonge talenten, die kracht vinden in het gaan van hun eigen weg. Diegenen die non-conformistisch, en met een betrokken hart, nieuwe wegen bewandelen en deuren openen.

 

In samenwerking met Ableton, Musicmaker en Booster Festival worden verschillende inspiratiesessies georganiseerd. Verschillende curatoren organiseren uitdagende expertpanels en gevorderde makers krijgen met sessies over o.a. subsidies, contracten en prestatiedruk concrete handvatten aangereikt. Het Spreekuur biedt de nieuwe generatie artiesten en muziekindustrieprofessionals de kans om hun demo, releaseplan of Instagram-account te pitchen aan meer dan 20 professionals. Nieuw is het aansluitende showcase-programma. Hier krijgt aanstormend talent een podium dat wordt geselecteerd in samenwerking met kunstvakonderwijs en productiehuizen.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van No Man's Land. Young Professional Tickets (t/m 25 jaar) kosten €15,00 excl. servicekosten en Regular Tickets kosten €25,00 excl. servicekosten. Kom naar het 10-jarig jubileum in TivoliVredenburg met o.a. Áslaug, BLANKS, MEAU en Rico als panelleden. Volg No Man’s Land op Instagram of Facebook en mis geen enkele update!