Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
TivoliVredenburg
Attend
Facebook-event

No Man's land

Muziekconferentie voor artiesten, muziekprofessionals en beleidsmakers

Bestel tickets

Op 7 december keert No Man’s Land terug naar TivoliVredenburg. De Utrechtse muziekconferentie viert haar 10-jarig jubileum met een inspirerend programma voor aanstormende en gevestigde artiesten, muziekprofessionals, beleidsmakers, medewerkers in de cultuursector en studenten.

In samenwerking met Ableton, Musicmaker en Booster Festival worden verschillende inspiratiesessies georganiseerd. Verschillende curatoren organiseren uitdagende expertpanels en gevorderde makers krijgen met sessies over o.a. subsidies, contracten en prestatiedruk concrete handvatten aangereikt. Het Spreekuur biedt de nieuwe generatie artiesten en muziekindustrieprofessionals de kans om hun demo, releaseplan of Instagram-account te pitchen aan meer dan 20 professionals. Nieuw is het aansluitende showcase-programma. Hier krijgt aanstormend talent een podium dat wordt geselecteerd in samenwerking met kunstvakonderwijs en productiehuizen.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van No Man's Land. Young Professional Tickets (t/m 25 jaar) kosten €15,00 excl. servicekosten en Regular Tickets kosten €25,00 excl. servicekosten.

Benieuwd welke professionals in de panels zitten, welke artiesten komen optreden en wie de crash courses en inspiratiesessies zullen verzorgen? Volg No Man’s Land op Instagram of Facebook en mis geen enkele update!