donderdag 4 maart 2021

Nina Simone by Sabrina Starke & Jazz Orchestra of the Concertgebouw

Wordt verplaatst

Verplaatst
19:00
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
donderdag 4 maart 2021

Nina Simone by Sabrina Starke & Jazz Orchestra of the Concertgebouw

Wordt verplaatst

Verplaatst

Naar aanleiding van de coronamaatregelen sluiten wij onze deuren tot en met 14 maart 2021. We zoeken voor zoveel mogelijk concerten naar een alternatieve datum. Wij werken er samen met de boeker en musici hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail. Dit kan echter enige tijd duren. Je begrijpt vast dat corona een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom je mail en onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen. Algemene informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

Dit is het verplaatste concert van 13 december 2019. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Er is een mail met meer informatie verstuurd naar ticketkopers.

Wegens groot succes van Sabrina Starke & Jazz Orchestra of the Concertgebouw’s Tribute aan Nina Simone vorig jaar in een uitverkochte Hertz komt deze samenstelling nog een keer bij elkaar voor een ode aan een van ’s werelds grootste zangeressen! Het 17-koppige (!) Jazz Orchestra of the Concertgebouw (JOC) staat internationaal bekend om hun unieke samenwerkingen met solisten. Samen met Singer-Soulwriter Sabrina Starke zoeken ze de rafelranden op in het wonderschone oeuvre van Nina Simone. Verwacht deze avond nummers als Feeling Good, My Baby Just Cares For Me, Don’t Let Me Be Misunderstood, Mississippi Goddam, Ain't Got No - I Got Life en veel meer moois.

Sabrina Starke
Zowel met haar melodische als krachtige stem creëert Sabrina Starke een bewustheid en raakt ze in ieders hart. Daarbij hebben traditionele soul, folk, hiphop en reggae muziek een grote invloed gehad op de ontwikkeling van haar unieke ‘sound’. Sabrina heeft in haar carrière een aantal prestigieuze awards in ontvangst mogen nemen voor haar hartverwarmende muziek. Waaronder twee Edison Awards en twee Radio 6 Soul & Jazz Awards.

Jazz Orchestra of the Concertgebouw
Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw is een bigband van absolute wereldklasse. Met een ijzersterke ritmesectie en dito blazers touren ze over de hele wereld met vele grote internationale solisten.

Op de hoogte blijven van al het jazzaanbod in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de jazznieuwsbrief!