zondag 17 oktober 2021

Niklas Paschburg

Neoklassiek vermengd met elektronica, synths en piano-accordeons | in EKKO

Check ons

Neoklassieke programma

19:30
zaal open
20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
nog niet bekend
locatie
zondag 17 oktober 2021

Niklas Paschburg

Neoklassiek vermengd met elektronica, synths en piano-accordeons | in EKKO

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina. 

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is dit concert (meerdere keren) verplaatst. Het concert staat nu gepland op zondag 17 oktober 2021 in EKKO. In eerste instantie stond het gepland op donderdag 9 april 2020 in EKKO en werd het eerder verplaatst naar dinsdag 20 oktober 2020 in EKKO en vervolgens naar donderdag 29 oktober 2020 in TivoliVredenburg. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisaties. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en op onze websites te kijken voor meer informatie. 

Van Bach reworks tot poolcirkel-composities en remixes voor RY X en Ásgeir: er is veel gebeurd in de jaren sinds het debuut van Niklas Paschburg - genaamd Oceanic (2018) - verscheen. Het muzikale pallet en de invloeden van de Duitse twintiger is in ieder geval flink uitgedijd. Neoklassiek wordt door Paschburg vermengd met elektronica en dance, synths en piano-accordeons komen voorbij, sfeervolle schetsen van gletsjerlandschappen wisselen zich af met langzaam ontluikende club-opwarmers. Het maakt de Berlijner tot een geschikt artiest voor zowel klassiek publiek als ADE-gangers. Inmiddels is het nieuwste album genaamd Svalbard ook uit, dat geschreven is in complete duisternis met -20 graden Celsius op Noorse eilanden. Als dat niet wegdromen wordt...

 

Zie ook

wo 3 nov 2021

Hania Rani & Dobrawa Czocher

Gevoelige, hypnotiserende klanken op piano en cello

za 16 okt 2021

Sebastian Plano

Neoklassieke klanken met delicate, elektronische soundscapes

wo 14 sep 2022

Ólafur Arnalds

IJslandse multi-instrumentalist combineert klassiek en elektronica tot melancholische neoklassieke muziek