Aanvang
Zaal open
Verwacht einde
Uitvoerenden

Zack Lober double bass
Suzan Veneman trumpet
Sun-Mi Hong drums

Locatie
DUMS
Dit concert vindt plaats in DUMS
Locatie

DUMStad, Domplein 4, Utrecht

Nieuwe Jazz: Zack Lober met Sun-Mi Hong & Suzan Veneman - album No Fill3r

Een samenwerking van TivoliVredenburg, Ujazz & ZenneZ Records | Vindt plaats in DUMS

Geweest

In seizoen 2022-2023 organiseren UJazz en ZenneZ records, samen met TivoliVredenburg, een serie Nieuwe Jazz, met presentaties van nieuwe albums. Op vrijdag 2 juni met Zack Lober met Sun-Mi Hong & Suzan Veneman met het nieuw album No Fill3r.

Contrabassist Zack Lober, geboren in Montreal en 11 jaar werkzaam in de New Yorkse jazzscene, verhuisde in 2019 naar Nederland en woont tegenwoordig in Leidsche Rijn. Zijn nieuwste project is “NO FILL3R”, een supertrio met Suzan Veneman (trompet) en Sun -Mi Hong (drums). “Zowel Sun als Suzan vind ik inspirerende en unieke muzikanten. Suzan en ik speelden voor het eerst samen in de huisband voor een Bimhuis-jamsessie en ik merkte meteen een kwaliteit in haar spel om buiten de norm te treden. Sun-Mi hoorde ik voor het eerst in Studio K. in Amsterdam. Ze nam risico's en speelde alsof haar leven ervan afhing."

“NO FILL3R” werd live opgenomen in Wisseloord en geproduceerd door Ben van Gelder. “We zijn geen impro-band en spelen ook geen conventionele rechttoe rechtaan jazz. Wat we doen is geworteld in improvisatie - in de geschiedenis van deze kunstvorm - maar op een toegankelijke manier. Maar elke avond is anders in wat we als band creëren.”

UJazz is een vereniging van jazzliefhebbers voor vernieuwende en kleinschalige jazz in Utrecht. UJazz organiseert concerten, jamsessies en educatieve activiteiten: www.ujazz.nl.