donderdag 21 november 2019

Next of Kin

Onvoorwaardelijke countryrock door o.a. Dawn Brothers, DeWolff & Tim Knol!

geweest

BEKIJK ONS GEHELE ROOTS-PROGRAMMA HIER

19:30
zaal open
20:30
aanvang
22:15
verwachte eindtijd
support act
geen
locatie
donderdag 21 november 2019

Next of Kin

Onvoorwaardelijke countryrock door o.a. Dawn Brothers, DeWolff & Tim Knol!

geweest

Tussen 1989 en 1994 werd er op een paar plaatsen in Nederland een tiental kinderen op de verkeerde tijd en plek geboren: ruim 40 jaar te laat en zo'n 7000 kilometer te ver naar het oosten. Immuun voor de nukken, grillen en trends van hun eigen tijd -maar gewapend met een buitengewone hoeveelheid talent, visie en bovenal soul- groeiden deze misfits uit tot relatief volwassen wezens die als muzikale magneten tot elkaar werden aangetrokken. Vier van hen vormden de Dawn Brothers. Drie van hen vormden DeWolff. Samen met Tim Knol, Merel Sophie en een paar obscuurdere Nederlandse Swampers infecteerden zij -solo of in groepsverband- langzaam maar zeker het hele land met hun eigen Nederlandse Americana virus.

Wat al deze artiesten gemeen hebben is de onweerstaanbare drang om tijdloze muziek -ontstaan uit een onvoorwaardelijke en diepe liefde voor de Amerikaanse muzikale roots, gemaakt door mensenhanden, wars van trends en landsgrenzen- te maken. Wat zij vanaf nu gemeen hebben: één band.

Next Of Kin is een bundeling van de muzikale superkrachten van al deze muzikale superhelden. Wat nou verkeerde tijd en plek? Eerder tijdloos en actueler dan ooit!

 

Zie ook