woensdag 13 januari 2021

New European Ensemble

afgelast
19:15
zaal open
20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

New European Ensemble
P.F. Thomése tekst & verteller

programma

Martijn Padding Grensvariaties

locatie
woensdag 13 januari 2021

New European Ensemble

afgelast

Dit concert is afgelast  naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Het is helaas niet gelukt een vervangende datum te vinden, daarom is dit concert definitief afgelast. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

P.F. Thomése is een meesterverteller. Zijn eerdere samenwerking met Padding resulteerde in de veelbesproken opera Laika. In de muziektheatervoorstelling Grensvariaties komen fysieke, sociale en psychologische grenzen aan bod. Paddings muziek omhult de schrijver en zijn tekst, Thomése wordt op het toneel omringd door New European Ensemble. Zo ontstaat een interessant
spel tussen tekst en muziek. Begeleidt klank de vertelling of andersom? Een voorstelling over verhardende en vervagende grenzen, waarin humor een sleutelrol speelt.

Zie ook

vr 16 apr 2021

Maya Fridman & Cello Octet Amsterdam

Severade

vr 12 mrt 2021

Asko|Schönberg

Odysseus