vrijdag 4 december 2020

Never Mind The Brexit

Walk The Line: DJ St. Paul, Queen’s Pleasure, Global Charming en Suse van Kleef | EKKO & TivoliVredenburg

geweest

Walk The Line

uitvoerenden

DJ St. Paul
Queen's Pleasure
Global Charming
Suse van Kleef

programma

19:10 uur (uitverkocht)
20:00 uur (uitverkocht)
20:50 uur (uitverkocht)
21:40 uur (uitverkocht)

vrijdag 4 december 2020

Never Mind The Brexit

Walk The Line: DJ St. Paul, Queen’s Pleasure, Global Charming en Suse van Kleef | EKKO & TivoliVredenburg

geweest

Begonnen als dj-set op Best Kept Secret festival, verworden tot dansavond in EKKO en voor deze keer onderdeel van de Walk The Line-reeks van TivoliVredenburg. Never Mind The Brexit is een ode aan Britse muziekcultuur. Voor de Walk The Line-editie hebben we Groot-Brittannië correspondent Suse van Kleef (o.a. NOS en AD) uitgenodigd om een klein college te geven over de cultuurhistorische achtergrond van Brexit. Daarnaast treden onze favoriete Nederbritpopband (Queen’s Pleasure) én postpunkband (Global Charming) op. Host van de avond DJ St. Paul geeft bevlogen (UK only) muziekles. Laat ze in het Lagerhuis maar lullen, bij ons gaat het licht nooit uit.

Wat kun je verwachten?

Tijdens Walk The Line nemen we je mee op een unieke tour door TivoliVredenburg, waarbij je tussenstops maakt in de Ronda, Pandora en Hertz. Er zijn deze avond in totaal vier tours. Er kunnen dertig mensen mee per tour en de voertaal is Nederlands. Help drukte te voorkomen en kom niet eerder dan de tijd op je ticket. Vanaf dat tijdstip is er 10 minuten inlooptijd, daarna start de tour. Een tour duurt ongeveer twee uur. De garderobe is gesloten, jassen mogen mee naar binnen. Voor grote tassen zijn lockers aanwezig, maar we raden je aan niet te veel mee te nemen. Onderweg maak je een tussenstop in vier verschillende zalen voor een verrassingsconcert. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen. Halverwege de tour is er een pauze op Park 6, waar je geniet van het uitzicht, en waar je de gids alles kunt vragen wat je altijd al had willen weten.

Naar ticketkopers sturen we kort van tevoren een mail met extra informatie.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg

Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.