zaterdag 26 februari 2022

NeighbUrs

De Buurman en Buurman van de Nederhop

19:30
zaal open
20:00
aanvang
22:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

zaterdag 26 februari 2022

NeighbUrs

De Buurman en Buurman van de Nederhop

Dit is het verplaatste concert van 23 december 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Do it yourself! NeighbUrs is de Buurman en Buurman van de Nederhop, samen bouwen zij aan hun muziek, van a tot z. Van de beats tot aan de rijms, alles komt uit eigen huis. Orka (Okke Pieters) en Kiddy (Skeyenno Talany) ontmoetten elkaar zes jaar geleden op De Dansopleiding in Utrecht. De connectie werd gemaakt tijdens het eerste gesprek over muziek waarbij de liefde voor en kijk op muziek hetzelfde bleek te zijn. Muziek werd bij beiden met de paplepel ingegoten en zo was het alleen maar normaal dat zij samen deze weg insloegen. Na twee jaar hakken en zagen, plakken en lijmen, zetten zij hun eerste stap in de game met hun EP Proloog, die je tijdens deze avond live zult horen.

Dit is pas het begin.

Proloog gaat over onze basics waarden in life. De dingen die onze visies hebben gevormd en hebben beïnvloed. Een reis van vijf nummers, langs de uithoeken van onze muziek smaken, metaforen en filosofieën. Met brede smaken van rustig en laid-back tot hard, wild en boom bap. Een mix van de oude sound van hiphop met de late drums en de invloeden van hedendaagse technologie.
Proloog NeighbUrs

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Okke Pieters (@orka.san)