Naar agenda
donderdag 21 december 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Nederlands Studenten Jazz Orkest

met Raffaëla Paton en Allard Buwalda

17,-
support
geen
aanvang
21:00
zaal open
20:00
€ 17,-
€ 12,-

deze prijzen zijn inclusief servicekosten

Nederlands Studenten Jazz OrkestCloud Nine

Donderdag 21 december staat het NSJO 2017 met Raffaëla Paton en Allard Buwalda in de Cloud Nine van TivoliVredenburg. Het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) is een jonge, enthousiaste band bestaande uit 30 studenten uit het hele land. Ieder jaar brengt het NSJO jazzmuziek op revolutionaire manier naar een jong publiek. In 2017 combineert het NSJO disco en jazz: swingende discomelodieën worden verrijkt met groovende jazzklanken. Dit doen ze echter niet alleen: niemand minder dan Raffaëla Paton, een zangeres met een meer dan krachtig geluid, is de vocaal solist van het NSJO 2017 en saxofonist Allard Buwalda zal naast het nemen van de artistieke leiding ook zelf een boel fijne klanken blazen. Verwacht een knallende show vol stomende hits, strakke disco beats en jazzy sounds.

 

Concert afgelopen en naar huis? Welnee! Op deze avond is onze Wintergarten op vijf- en zeshoog geopend, de perfecte plek om nog even na te borrelen. Daarnaast zijn er elke dag (veelal) gratis optredens en activiteiten zoals filmavonden, workshops, live optredens, een vintage markt en nog veel meer.

Ook is ons pop-up restaurant Het Gulle Rendier op deze avond geopend, waar je van 17:30 uur tot 20:15 uur terecht kan voor een smaakvolle winterse hap. Check voor het programma en openingstijden van Wintergarten: www.tivolivredenburg.nl/wintergarten

Wellicht vind je ook interessant

do 21 feb 2019

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal

Theatershow Dwaze Tijd

zo 18 nov 2018

Petra Berger: A Tribute to Barbra Streisand

Alle klassiekers en hits van Barbra Streisand

vr 18 jan 2019

Zeynel Demir

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord