menu zoeken
Naar agenda
zondag 23 december 2018

De verkoop voor seizoen 18/19 start op donderdag 1 maart om 10.00 uur

Nederlands Blazers Ensemble

De Finale & Open Ears

19,-
aanvang
15:00
Regulier
€ 19,-
€ 16,-

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.

locatie
Hertz, K.F. Hein Foyer, Park 6

Een finaleplaats én een uitvoering tijdens het traditionele Nieuwjaarsconcert in het Concertgebouw in Amsterdam zijn de inzet van de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble. Jonge componisten tot en met 18 jaar strijden om de eer. De landelijke finale vindt plaats in TivoliVredenburg na de spannende halve finales in vier verschillende steden. De jonge componisten voeren hun ingestuurde composities uit samen met het NBE. De Finale heeft alles wat het Nieuwjaarsconcert zo bijzonder maakt: spanning, plezier, ontroering en vooral veel heerlijke nieuwe muziek. 

Tijdens Open Ears - de dag van het componeren staat de (jonge) componist centraal. Vanaf 12.30 uur is er rond en op Plein 6 van alles te beleven: een componeermarkt, workshops percussie, Vocal Painting en (kerst)liedjes schrijven en er zijn optredens van Percossa, muzikanten van het jongNBE. Tussendoor kun je een kijkje nemen bij de repetities van de finale.

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!

Wellicht vind je ook interessant

zo 12 mei 2019

Nederlands Blazers Ensemble

Bach & Soefi

wo 27 mrt 2019

Nederlands Blazers Ensemble

Das Lied von der Erde

zo 27 jan 2019

Nederlands Blazers Ensemble

John Adams - Symmetries