Zaal open
Inleiding
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Werken van Domenico Scarlatti
Volksmuziek

Uitvoerenden

Nederlands Blazers Ensemble

Ben je 29 jaar of jonger? Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Locatie
Hertz

Nederlands Blazers Ensemble

Napolitana

Geweest

Napels, havenstad van een overweldigende schoonheid aan de Middellandse Zee. Aan de voet van de Vesuvius bruist het al eeuwenlang van emotie, vis, familie, Gomorra, en vooral muziek! Muziek van de grote maestro's die Napoli heeft voortgebracht, Domenico Scarlatti en Iovanni Pergolesi. En muziek van de straat en van de kroeg: te gast is de levende legende Peppe Barra die als geen ander Napolitaanse volksmuziek zingt, vol drama en humor. Opgezweept door gitarist Paolo del Vecchio en Simone Bottasso op zijn Italiaanse organetto. Samen met het Nederlands Blazers Ensemble vieren ze de stad met een levende ziel: Napolitana!

De inleiding wordt verzorgd door Gert Hage. Gert Hage woont en werkt sinds 2014 afwisselend in Amsterdam en in Napels, waarover hij het boek Napels, een duivels paradijs schreef. Hij was journalist voor onder meer Vrij Nederland, HP/De Tijd en de Volkskrant.

Giro555

Het NBE geeft na dit stuk nog "een afterconcert" in de foyer, waarbij aandacht wordt gevraagd voor de ramp en de inzamelactie voor Giro555.

Sprintkorting
Ben je jonger dan dertig jaar? Dan kun je voor €12,50 naar vrijwel al onze klassieke concerten en een deel van onze jazzconcerten, waaronder dit concert van het Nederlands Blazers Ensemble.
Sprintkaarten zijn vanaf 10.00 uur op de dag van het concert verkrijgbaar, indien het concert niet is uitverkocht. Het kortingstarief verschijnt vanaf dat moment op onze website.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.