Zaal open
Inleiding
Aanvang
Regulier
Regulier
€ 32,50
CJP
€ 25,50
Inclusief servicekosten en garderobe.
Uitvoerenden

Nederlands Blazers Ensemble

Ben je 29 jaar of jonger? Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Locatie
Hertz
Programma

Werken van Domenico Scarlatti
Volksmuziek

Nederlands Blazers Ensemble

Napolitana

incl. servicekosten & garderobe

Napels, havenstad van een overweldigende schoonheid aan de Middellandse Zee. Aan de voet van de Vesuvius bruist het al eeuwenlang van emotie, vis, familie, Gomorra, en vooral muziek! Muziek van de grote maestro's die Napoli heeft voortgebracht, Domenico Scarlatti en Iovanni Pergolesi. En muziek van de straat en van de kroeg: te gast is de levende legende Peppe Barra die als geen ander Napolitaanse volksmuziek zingt, vol drama en humor. Opgezweept door gitarist Paolo del Vecchio en Simone Bottasso op zijn Italiaanse organetto. Samen met het Nederlands Blazers Ensemble vieren ze de stad met een levende ziel: Napolitana!

Sprintkorting
Ben je jonger dan dertig jaar? Dan kun je voor €12,50 naar vrijwel al onze klassieke concerten en een deel van onze jazzconcerten, waaronder dit concert van het Nederlands Blazers Ensemble.
Sprintkaarten zijn vanaf 10.00 uur op de dag van het concert verkrijgbaar, indien het concert niet is uitverkocht. Het kortingstarief verschijnt vanaf dat moment op onze website.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.

Zie ook

Paulien Cornelisse in Calefax-land

Muziek & Literatuur

Nederlands Blazers Ensemble

Jamaica

Blaassextetten van Mozart en Beethoven