Bekijk het klassieke seizoen

Meer Kamermuziek Specials
Zaal open
Inleiding
Aanvang
Uitvoerenden

Nederlands Blazers Ensemble

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Nederlands Blazers Ensemble

American Roots

incl. servicekosten

Hartverscheurende zang
De Amerikaanse muziekwortels zijn wijdvertakt. Het Nederlands Blazers Ensemble gaat op onderzoek uit en brengt een uniek gezelschap bijeen. Bijzonder is de komst van Noah Green uit Canada. Op TikTok is de tiener al een sensatie. Samen met zijn grootmoeder Carol maakt Native American Noah Green deel uit van de traditionele Cree-muziekgroep Chubby Cree. Met hartverscheurende zang en drums ontwaakt Noah in zijn eentje de ziel van de Cree-muziek.

Philip Glass
Banjomaestro Adam Hart schuift ook aan. Deze avontuurlijke bluegrass-specialist bespeelt verschillende banjo’s, van de clawhammer-banjo tot de Afrikaanse kalebas-banjo. Zangeres Patricia Black laat op haar buurt horen hoe de blues onze levens kleur en esprit geeft. Muziek van Amerika’s beroemdste, nog levende componist ontbreekt niet op het programma. Het minimalisme van Philip Glass is inmiddels ook uitgegroeid tot een ijzersterke, Amerikaanse muziektraditie.