Bekijk het klassieke seizoen

Meer Kamermuziek Specials
Zaal open
Inleiding
Aanvang
Uitvoerenden

Nederlands Blazers Ensemble

Mohsen Namjoo - Zang en Seitar

Sahand Sahebdivani - Verteller

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Nederlands Blazers Ensemble

Stories from the east

incl. servicekosten

De aangekondigde voorstelling American Roots van het Nederlands Blazers Ensemble zal in oktober 2023 wegens persoonlijke omstandigheden van gastartiest Pura Fé helaas komen te vervallen.

De Blazers trekken nu speciaal voor u alles uit de kast om een unieke kans te bieden, het herbeleven van een van de meest geliefde NBE-programma’s: Stories from the East (voorheen Stemmen uit het Oosten). Met niemand minder dan levende legende Mohsen Namjoo, een van Irans meest controversiële hedendaagse singer-songwriters en door de New York Times geprezen als de Bob Dylan van Iran.

Aangrijpende verhalenverteller Sahand Sahebdivani brengt de verhalen tot leven die zijn ouders als politiek vluchtelingen achterlieten in Iran. Samen geven zij in deze bijzondere NBE-voorstelling - over oorlog, vluchten en hoop op een nieuwe wereld - antwoord op de vraag: ‘Als je je vaderland ontvlucht, kun je je verhalen dan inpakken en meenemen?’

 

Zie ook

Pynarello

Souvenirs