Bekijk het klassieke seizoen

Meer Kamermuziek Specials
Zaal open
Inleiding
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Nederlands Blazers Ensemble

Ali Ghamsari Zang en tãr

Haley Seyfizadeh zang

Sahand Sahebdivani - Verteller

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Nederlands Blazers Ensemble

Stories from the east

Geweest

De aangekondigde voorstelling American Roots van het Nederlands Blazers Ensemble zal in oktober 2023 wegens persoonlijke omstandigheden van gastartiest Pura Fé helaas komen te vervallen.

De Blazers trekken speciaal voor jou alles uit de kast om een unieke kans te bieden, het beleven van een nieuw NBE-programma met oude vrienden: Stories from the East. De twee dierbare Iraanse vrienden Ali Ghamsari (tār) en Haleh Seyfizadeh (zang), bekend uit de eerdere voorstelling ‘Bach & Soefi’, in combinatie met aangrijpende verhalenverteller Sahand Sahebdivani die de verhalen tot leven brengt die zijn ouders als politiek vluchtelingen achterlieten in Iran.

Samen geven zij in deze bijzondere NBE-voorstelling – over oorlog, vluchten en hoop op een nieuwe wereld – antwoord op de vraag: ‘Als je je vaderland ontvlucht, kun je je verhalen dan inpakken en meenemen?’

 

Zin om na de show te blijven hangen? Kom dan langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas! www.tivolivredenburg.nl/park6