Zaal open
Aanvang
Regulier
Regulier
€ 32,50
CJP
€ 25,50
Inclusief servicekosten en garderobe.
Uitvoerenden

Nederlands Blazers Ensemble

Ben je 29 jaar of jonger? Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Locatie
Hertz

Nederlands Blazers Ensemble

Jamaica

incl. servicekosten & garderobe

Voor het eerst reisde het Nederlands Blazers Ensemble af naar Jamaica, het zonnige eiland van ska en reggae. De Blazers trokken door het binnenland en zochten in de getto’s van Kingston diverse artiesten op, zowel jonge talenten als lokale beroemdheden, met wie ze ter plekke muziek maakten. Een aantal van hen komt nu naar Nederland om met het NBE op tournee te gaan. Andere Jamaicanen doen mee via een live-videoverbinding met het eiland: zij zijn op een groot scherm in de zaal te zien. Zo kan het publiek zich op de Cariben wanen.

Sprintkorting
Ben je jonger dan dertig jaar? Dan kun je voor €12,50 naar vrijwel al onze klassieke concerten en een deel van onze jazzconcerten, waaronder dit concert van het Nederlands Blazers Ensemble.
Sprintkaarten zijn vanaf 10.00 uur op de dag van het concert verkrijgbaar, indien het concert niet is uitverkocht. Het kortingstarief verschijnt vanaf dat moment op onze website.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.

Zie ook

Blaassextetten van Mozart en Beethoven

Paulien Cornelisse in Calefax-land

Muziek & Literatuur

Nederlands Blazers Ensemble

Matthäus-Passion met Duda Paiva Company