vrijdag 9 oktober 2020

Nederlands Blazers Ensemble

De Schepping

Rang 1
€ 36,40
€ 29,10

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Nederlands Blazers Ensemble
Bart Moeyaert verteller

programma

Aanvang 18.30 uur
Zaal open 17.30 uur
Verwachte eindtijd 19.30 uur

Aanvang 21.15 uur
Zaal open 20.15 uur
Verwachte eindtijd 22.15 uur

locatie
vrijdag 9 oktober 2020

Nederlands Blazers Ensemble

De Schepping

 In verband met de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) vindt dit concert op twee tijdstippen plaats, om 18.30 uur en om 21.15 uur. Ticketkopers worden hierover geïnformeerd. 

In het begin was er niets. Het is moeilijk om je dat voor te stellen. Je moet alles wat er nu is, nog niet laten zijn. Je moet het licht uitdoen en er zelf niet zijn… Zo begint het scheppingsverhaal nieuwe stijl van Vlaming Bart Moeyaert, de winnaar van de Astrid Lindgren Memorial Award 2019. Het Nederlands Blazers Ensemble vroeg hem een nieuwe tekst te schrijven bij Die Schöpfung van Franz Joseph Haydn, die in Hertz klinkt in de bewerking voor blazers van Josef Triebensee, een tijdgenoot van Haydn. De bijzondere samenwerking tussen de blazers en Moeyaert werd eerder vastgelegd op cd. Tijdens de concerten vertelt de schrijver zelf het verhaal.

Dit concert heeft geen pauze.  

Je bezoek 
Dit concert is coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een vooraf aangeschaft geldig ticket. Bereid je bezoek goed voor en lees  hierwat je kunt verwachtenBekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.   

Zie ook

za 7 nov 2020

Nederlands Blazers Ensemble

Troubadours

wo 27 jan 2021

Nederlands Blazers Ensemble

Stravinsky en Tsjaikovski

za 17 apr 2021

Nederlands Blazers Ensemble

Viva Brasil