Verwacht einde
Uitvoerenden

Nederlands Blazers Ensemble
Bart Moeyaert verteller

Locatie
Hertz
Programma

Aanvang 18.30 uur Uitverkocht
Zaal open 17.30 uur
Verwachte eindtijd 19.45 uur

Aanvang 21.15 uur
Zaal open 20.15 uur
Verwachte eindtijd 22.30 uur

Nederlands Blazers Ensemble

De Schepping

Geweest

Sinds 29 september mogen maximaal 30 personen bijeenkomen. In TivoliVredenburg geldt dat maximum niet, omdat wij een ontheffing hebben gekregen. Ons programma mag daarom doorgaan, met een maximum van 250 bezoekers per ruimte. Dat geldt dus ook voor dit concert.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) vindt dit concert op twee tijdstippen plaats, om 18.30 uur (uitverkocht) en om 21.15 uur. Ticketkopers worden hierover geïnformeerd. 

In het begin was er niets. Het is moeilijk om je dat voor te stellen. Je moet alles wat er nu is, nog niet laten zijn. Je moet het licht uitdoen en er zelf niet zijn… Zo begint het scheppingsverhaal nieuwe stijl van Vlaming Bart Moeyaert, de winnaar van de Astrid Lindgren Memorial Award 2019. Het Nederlands Blazers Ensemble vroeg hem een nieuwe tekst te schrijven bij Die Schöpfung van Franz Joseph Haydn, die in Hertz klinkt in de bewerking voor blazers van Josef Triebensee, een tijdgenoot van Haydn. De bijzondere samenwerking tussen de blazers en Moeyaert werd eerder vastgelegd op cd. Tijdens de concerten vertelt de schrijver zelf het verhaal.

Dit concert heeft geen pauze.  

Kijk hieronder alvast naar een inleiding van dit concert door hoboïst en artistiek leider van het NBE Bart Schneemann.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.