Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Bach Matthäus-Passion

Uitvoerenden

Nederlands Blazers Ensemble
Duda Paiva Company poppentheater
Claron McFadden sopraan
Rick Zwart bariton
Ghaeth Almaghoot duduk
Sinan Arat ney
Kamerkoor Geertekerk
Kamerkoor Lamusa
Maarten van der Bijl koordirigent

Locatie
Hertz

Nederlands Blazers Ensemble

Matthäus-Passion met Duda Paiva Company

Geweest

Samen met Duda Paiva Company heeft het Nederlands Blazers Ensemble een nieuwe traditie in het leven geroepen: Bachs Matthäus-Passion met een poppencast. Vier zangers zijn de vier hoofdpersonages in het lijdensverhaal: de verteller, de verrader, de maagd en de visionair. Levensgrote poppen vormen hun alter-ego’s die op onnavolgbare wijze tot leven komen. Het publiek wordt onderdeel van de voorstelling en levert als koor commentaar op het drama. Met hoofdrollen voor de Syrische rietblazer Gaeth Almaghoot en de Turkse fluitist Sinan Arat.

De inleiding voor het concert is om 19:15 in de Punt en wordt geleid door musicoloog Huib Ramaer.

 

Sprintkorting
Ben je jonger dan dertig jaar? Dan kun je voor €12,50 naar vrijwel al onze klassieke concerten en een deel van onze jazzconcerten, waaronder dit concert van het Nederlands Blazers Ensemble.
Sprintkaarten zijn vanaf 10.00 uur op de dag van het concert verkrijgbaar, indien het concert niet is uitverkocht. Het kortingstarief verschijnt vanaf dat moment op onze website.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.