Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
geen
Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

Nathan Bell

Sublieme singer-songwriter maakt persoonlijke americana en folk

Geweest

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen, er is vrije stoelkeuze.

In het geval van Nathan Bell gaat het adagium less is more dubbel en dwars op. De superieure singer-songwriter uit Signal Mountain, Tennessee weet met zijn liedjes binnen enkele minuten zijn publiek te overdonderen door hun onbeschrijfelijke schoonheid. Zijn ogenschijnlijk eenvoudige liedjes zijn zo doeltreffend goed geschreven dat ze je raken tot op het bot, niet alleen door de tekst maar ook door de manier waarop ze worden gezongen door Bell. Met zijn doorleefde intense stem doet hij je denken aan helden als Guy Clark en John Prine. Het is muziek uit de hoogste regionen van Americana, met niets geen opsmuk. Een enkele gitaar of mandoline doet het werk. Dit najaar verschijnt zijn nieuwe album Red, White and American Blues die tot nu toe louter op bejubelde recensies kan rekenen.

Dit is het verplaatste concert van donderdag 3 februari 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Meer roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.