vrijdag 15 februari 2019

Nataraj

The Barefoot Danceparty

geweest
19:30
zaal open
20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
vrijdag 15 februari 2019

Nataraj

The Barefoot Danceparty

geweest

★ 20:00u TIME BENDER LIVE met TIJN TOUBER
Met een meeslepende beeldpresentatie neemt Tijn je mee langs de geschiedenis van de mensheid. Hoe zijn wij ontstaan? Waar komen wij vandaan? Waar staan we nu en waar gaan we heen? Al deze vragen en meer komen voor het voetlicht. Naast inzichten, ervaringen en inspiratie zal Tijn je door middel van gerichte oefeningen stevige handvatten bieden om jezelf in tune te brengen met de tijdgeest.

OVER TIME BENDER:
In de nacht waarop John Lennon wordt vermoord, ontmoet een Amsterdamse popmuzikant een mysterieuze man die Time Bender heet. Deze man herinnert hem aan zijn missie: de Aarde verlossen van buitenaardse overheersing. De popmuzikant heeft geen idee waar Time Bender het over heeft, maar wordt vervolgens in een Galactisch avontuur gestort dat zijn weerga niet kent. De mensheid wordt bedreigd, maar bevindt zich in een sleutelpositie om oeroude Kosmische conflicten voor eens en voor altijd op te lossen. De Aarde is het Derde Grote Experiment hiertoe. Eerdere pogingen mislukten jammerlijk. De toekomst ligt in onze handen, maar de tijd dringt. Het hele Universum kijkt nu met spanning toe. Worden wij op tijd wakker om onszelf te herkennen of bombarderen wij onszelf terug naar een nieuw Stenen Tijdperk? Het antwoord ligt in jou, in mij, en in ons allemaal….

★ 21:30u NATARAJ PARTY met Martyn Zij en Shanto
Nederlands leukste blote-voeten-feest!
Ooit begonnen in achterafzaaltjes als leuk alternatief dansavondje verovert Nataraj anno 2017 de harten van heel blote voeten dansend Nederland. Wat wil je met zo’n feest waar de onschuld van af spat en iedereen de hippie in zichzelf los kan laten. Je ziet dan ook werkelijk alle leeftijden, kleuren en gezindten extatisch met elkaar dansen op de vloer.
Dansen op blote voeten blijkt niet alleen lekker en gezond te zijn maar nodigt ook uit om eens wat avontuurlijker te bewegen dan 'linkervoet-rechtervoet’.
De muziek? De dj’s draaien genre-overschrijdend met uiterst dansbare grooves uit alle windrichtingen.