zaterdag 28 september 2019

Nacht van de Poëzie DeLuxe

Speciale tickets met vaste zitplaatsen

geweest
19:00
zaal open
20:00
aanvang
03:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

H.C. ten Berge
Gerda Blees
Ellen Deckwitz
Maud Vanhauwaert
Nachoem Wijnberg
Hagar Peeters
Esther Jansma
E.v.a.

locatie
zaterdag 28 september 2019

Nacht van de Poëzie DeLuxe

Speciale tickets met vaste zitplaatsen

geweest

Het grootste poëziefeest van het jaar vindt als vanouds plaats in onze Grote Zaal. Tot diep in de nacht kun je genieten van een poëtische marathon van aanstormend talent en grote namen uit de Nederlandstalige dichtkunst. De dichters worden afgewisseld door spannende muzikale en theatrale entr’actes en dat staat garant voor een wervelend programma tot in de late uren!

De eerste zeven namen zijn bekend. Dichters die het podium in de Grote Zaal onder andere zullen betreden zijn: H.C. ten Berge, Gerda Blees, Ellen Deckwitz, Maud Vanhauwaert, Nachoem Wijnberg, Hagar Peeters en Esther Jansma. De andere namen worden in de loop van dit voorjaar aangekondigd. De presentatie is wederom in handen van het befaamde duo Ester Naomi Perquin en Piet Piryns.

In de gangen rond de Grote Zaal is deze Nacht ook van alles te doen en vindt er gelijktijdig een boekenmarkt en presentatie van kleine uitgevers, literaire tijdschriften en organisaties plaats.

Over de Nacht-de-Luxe kaarten:
Met een Nacht-de-Luxe-kaart ontloopt u de Nachtelijke Volksverhuizing, zoals Ingmar Heytze het ooit noemde, waarbij u nooit zeker weet of uw stoel nog vrij is. Voor 62 euro beleeft u de Nacht op een bijzondere manier en helpt u ons dit unieke evenement te kunnen blijven organiseren in de prachtige Grote Zaal van TivoliVredenburg.

De Nacht van de Poëzie is een productie van Literatuurhuis in samenwerking met TivoliVredenburg.