menu zoeken
Naar agenda
zaterdag 29 september 2018

De verkoop voor seizoen 18/19 start op donderdag 1 maart om 10.00 uur

Nacht de Luxe - Nacht van de Poëzie

het Literatuurhuis presenteert

62,-

prijzen zijn inclusief servicekosten

uitvoerenden

Piet Piryns & Ester Naomi Perquin presentatie

programma

met o.a. Judith Herzberg, Arthur Japin, Ted van Lieshout, Vicky Francken, Willem Jan Otten, Tsead Bruinja, Anton Korteweg, Benno Barnard en Radna Fabias 

aanvang
20:00
zaal open
19:00
nacht van de poëzie36stedeluxehet literatuurhuispoëziegrote zaal

Met een Nacht-de-Luxe-kaart ontloop je de Nachtelijke Volksverhuizing, zoals Ingmar Heytze het ooit noemde, waarbij je nooit zeker weet of je stoel nog vrij is.

Beleef de Nacht op een bijzondere manier en help daarmee bovendien het Literatuurhuis dit unieke evenement te kunnen blijven organiseren in de prachtige Grote Zaal van TivoliVredenburg.

Het grootste poëziefeest van het jaar kent in 2018 zijn 36ste editie, in de vertrouwde Grote Zaal van TivoliVredenburg. De beste Nederlandstalige dichters, van debutant tot veteraan, bieden het publiek een poëtische marathon die zijn weerga niet kent. En dan zijn er nog entr’actes als muziek, dans en cabaret, die de dichters gedurende de avond in razend tempo afwisselen. De Nacht van de Poëzie betovert haar bezoekers tot diep in de nacht en laat ze met een glimlach huiswaarts keren.

De presentatie van de avond is als vanouds in handen van het Nachtduo Piet Piryns & Ester Naomi Perquin. Meer dichters en entr’actes die optreden tijdens de 36ste ‘Nacht’ worden binnenkort bekend gemaakt.

Wellicht vind je ook interessant

za 29 sep 2018

KinderNacht van de Poëzie

Voor alle poëziefans vanaf 6 jaar

za 16 mrt 2019

Vergeten - Een concert over dementie

Nederlands Kamerkoor

za 29 sep 2018

Nacht van de Poëzie

het Literatuurhuis presenteert

zo 21 okt 2018

Brasa Festival

Cultuurfestival

di 16 okt 2018

History in Concert