My Generation: Max Meser - TivoliVredenburg
Naar agenda
zaterdag 17 december 2016

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

My Generation: Max Meser

17

prijzen zijn inclusief servicekosten

aanvang
21:00
zaal open
21:00
leeftijd
18+
het beste van vijftig jaar popmuziekdj'slive actcloud nine

Muziekliefhebbers opgelet!

My Generation is de dansavond met het beste uit 50 jaar popmuziek met een rauw randje. DJ El Salvo nodigt jullie uit voor een happening in Cloud Nine. Hij tovert de zaal om naar een intieme avondclub met drankjes uit glas. Op de dansvloer gaan we van Pharrell Williams naar Curtis Mayfield, David Bowie naar Lou Reed, van rock naar disco, oud en nieuw dwars door elkaar heen, voor en na het optreden van de live band…

Max Meser

My Generation nodigt iedere editie een band uit om naast hun eigen werk drie covers te spelen die ze als band geïnspireerd hebben. Deze editie zijn we heel blij met Max Meser, de 23 jarige jonge avonturier met zowel de Spaanse als de Nederlandse nationaliteit. Met zijn Engelse voertaal maakt hij aanstekelijke Britpop die geinspireerd is door sixties bands als The Kinks en The Who, maar ook door typische Britpop artiesten als Miles Kane en Jake Bugg. Dit jaar bracht hij zijn debuut album ‘Change’ uit wat de titel 3FM Serious Talent en het verzorgen van support bij Douwe Bob en Editors als gevolg had. Het is duidelijk dat 2016 het jaar van Max Meser is. 

My Generation is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

Wellicht vind je ook interessant

vr 13 apr 2018

Wulf

in De Helling

vr 2 mrt 2018

Vinylfeestje

zo 22 apr 2018

Tribute2BobMarley by Rootsriders

in De Helling / Babylon By Mini Bus

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord