vrijdag 11 oktober 2019

My Generation

Popquiz editie

geweest
21:00
aanvang
02:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
vrijdag 11 oktober 2019

My Generation

Popquiz editie

geweest

Een verfijnde traditie: de My Generation popquiz-editie is terug op 11 oktober. Three Imaginairy Boys nemen je mee in een zenuwslopende quizstrijd. Daarna? Dansen bij 50 jaar popsongs op de dansvloer van My Generation!

We beginnen met de beroemde en beruchte popquiz van Three Imaginary Boys. Strijd een avond lang met jouw team voor mooie prijzen, meedoen kan in groepjes van max. 5 personen. En hier geldt, winnen is misschien wel belangrijker dan meedoen. Na de popquiz vanaf 23u zal de muziek worden verzorgd door DJ EL Salvo van My Generation. Onder het genot van muzikale parels kan er nagepraat, geborreld en gedanst worden. Op de dansvloer komt er van alles langs. van pharrel naar Curtis Mayfield, David Bowie naar Lou Reed, van rock naar disco, oud en nieuw, alles dwars door elkaar heen.

Deze clubnight grenst aan Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games, dans op de lichtgevende dansvloer, scoor een cocktail of pak even wat down-time met het beste uitzicht van Utrecht. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende randprogramma en de openingstijden.