Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
TivoliVredenburg
English

Do your kids like singing and swinging? Then we have good news for you! On May 4th it’s time for My First Festival. Especially for your children (and a lot of other kids) TivoliVredenburg will be transformed into one large festival site with plenty to do all day long.

Claude
Je kan niet meer om dit jonge talent heen. Claude scoorde met zijn debuutsingle Ladada (Mon Dernier Mot) meteen een nummer 1-hit. De zanger weet de Nederlandse én Franse taal prachtig te combineren in een dansbaar jasje.
Donnie

Door zijn vindingrijke wordplay, humor en kenmerkende delivery, is rapper Donnie al jarenlang een cultheld. Als koning van de samenwerkingen scoorde hij hits als Bon Gepakt en Frans Duits.

Luna Sabella

Luna Sabella won in 2022 op 12-jarige leeftijd het Junior Songfestival met haar liedje La Festa. Inmiddels heeft ze meerdere nieuwe singles op haar naam staan, zoals Mysterie en Pico Bello.

 

Rens, Jaïr & Ome Uncle

Dit Amsterdamse trio brengt een energieke en veelzijdige mix van nostalgische r&b, Nederlandse hiphop en elektronische pop. De heren zijn echte podiumartiesten en streven naar vijfsterrenoptredens voor zowel jong als oud.

JATOCH

Lourens van der Zwaag (trompet), Aviv Noam (bariton sax) en Said Vroon (drums) staan met hun band JATOCH bekend om hun interactieve optredens. Met hun opzwepende beats en harmonische melodieën weten ze ieder publiek aan het dansen te krijgen.

Domstad Jeugdorkest

Dit symfonieorkest bestaat uit 35 getalenteerde jonge musici tussen de 12 en 15 jaar. Maak kennis met de wereld van klassieke muziek en laat je betoveren door de meeslepende muziek en filmbeelden van de klassiekers De Tovenaarsleerling en The Snowman.

​MeneerTjes SlodDe & Vos

​Met MeneerTjes SlodDe & Vos neemt het duo bestaande uit rasmuzikant Llewy en begenadigd producer Delly de allerkleinsten mee op een muzikale reis, waarin nieuwe, eigenzinnige kinderliedjes de boventoon voeren.

Eboman

Eboman, ook bekend als Jeroen Hofs, creëert unieke muziek door op internet naar grappige filmpjes te zoeken en deze vervolgens te knippen en plakken met beeld en geluid. Tijdens My First Festival tovert hij de zaal om in een absurde dierendisco.

BANWAKABOOM!

In deze ‘greatest hits’ geniet je van de spetterende percussiesolo’s en meezingers in een typisch Caribischjasje. Dans, speel en zing mee met de swingende versies van o.a. ‘De wielen van de bus’, ‘We maken een kringetje’ en ‘Happy als ik dans’.

Muziek & Spel: Roël Calister, Djem van Dijk en Danny Rombout
Tekst & regie: Wijnand Stomp
Beeld: Marie-Jose Eldering

Pim & Pom vieren feest!

Samen beleven de twee nieuwsgierige katten vele avonturen. Maar is Pom echt de wijze van de twee en heeft Pim weer teveel praatjes? Eén ding is zeker: jij bent uitgenodigd voor een Pim & Pom-tastisch feest!

 

Just Press Play

Just Press Play is een spannende interactieve voorstelling in de vorm van een echte speeltuin begeleid door live muziek van de musici van But What About. Al spelende en onderzoekende komen de deelnemers erachter dat elk object een reactie heeft in de muziek. 

Boektalk Kevin Hassing

De auteur van Mus en kapitein Kwaadbaard (Kinderjury 2023) is behalve schrijver ook de stem in vele bekende tekenfilms. Tijdens deze boektalk hoor je hier de leukste anekdotes over en leer je wat er allemaal komt kijken bij het schrijven van een boek.

Workshop vriendenboekje maken met Iris Lam
Iris Lam (1993) is illustrator en schrijver en staat bekend om haar kleurrijke, humoristische en provocatieve tekeningen, animaties en teksten. Ze maakt moeilijke thema’s als angst en de dood bespreekbaar. De Bond voor Bangeriken is haar eerste kinderboek. In deze workshop maak je onder begeleiding van Iris een klein vriendenboekje en word je vrienden met je angst.
Boekids Levensgrote Kijkdoos

De Boekids Box prikkelt en stimuleert het plezier in lezen en de fantasie. Naar aanleiding van een ter plekke (voor)gelezen of geluisterd (silent reading) boek, worden kinderen uitgenodigd hun eigen storyboard te maken in de levensgrote kijkdoos.

HotMamaHot
Stap in de voetsporen van iconen als Jimi Hendrix, Axl Rose, Jack Sparrow, Keith Richards en 2Pac tijdens de workshop bandana’s maken op het “My First Festival”. Ontdek de tijdloze coolheid van dit stijlvolle accessoire dat de geschiedenis van legendarische muziekfestivals heeft doordrenkt. Van Woodstock tot Coachella, bandana’s zijn altijd het geheime wapen geweest van de groten der aarde. Nu is het jouw beurt om dit stijlicoon nieuw leven in te blazen en je eigen festivallook te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp een bandana die net zo uniek is als jijzelf. Maak deel uit van de nieuwe generatie die de erfenis voortzet en de festivalvibe naar een hoger niveau tilt. Wees cool, wees creatief, wees legendarisch!
Pieterpeuterpad

Het Pieterpeuterpad bestaat uit verschillende elementen waarmee kinderen hun eigen weg kunnen leggen en lopen. De materialen waarmee het pad bekleed is zijn aaibaar en kleurrijk. Kinderen worden uitgedaagd om te klauteren en te struinen.

Skitta's Afterparty

Dans je fit met Skitta! Lekker dansen, spelen en theatraal bewegen op verschillende muziekstijlen met invloeden uit de hele wereld. Een energieke afterparty met Skitta, Skittergirls en DJs.  

My First Festival (All ages)

Het leukste festival voor de hele familie

Geweest

My First Festival | donderdag 28 december 2023 | TivoliVredenburg

Tijdens My First Festival wordt TivoliVredenburg voor één dag omgetoverd tot een groot festivalterrein voor de allerjongsten, en, vooruit, ook de wat ouderen zijn welkom. Doe mee met leuke activiteiten en dans mee met je favoriete artiest. Er is weer heel veel te beleven. Een sprankelend festival waar nu eens niemand te jong of te oud voor is. 

Line up
Claude ★ Donnie ★ Luna Sabella ★ Rens, Jaïr & Ome Uncle ★ JATOCH ★ Eboman ★ MeneerTjes SlodDe & Vos ★ BANWAKABOOM! ★ Just Press Play ★ Domstad Jeugdorkest ★ Pim & Pom vieren feest! ★ Kevin Hassing ★ Boekids Levende Kijkdoos ★ Iris Lam ★ SambaSalad ★ HotMamaHot ★ Pieterpeuterpad ★ TikTok workshops ★ Skitta

Blokkenschema

Bekijk het volledige blokkenschema hier.

Eten en drinken
Net als op echte festivals zijn er op My First Festival meerdere foodtrucks en barren waar je eten en drinken kunt halen, waaronder frietjes, no fish poke bowl (glutenvrij), broodje hotdog (vegan), broodje kroket en zoetigheden zoals wafels, popcorn (glutenvrij) en suikerspin (glutenvrij). Het is ook toegestaan om eigen consumpties mee te nemen.

Playlist

My First Festival wordt mede mogelijk gemaakt door de Coöperatieve Rabobank.
Speciale dank aan: Boekids, B2 Cleaning.