Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Volwassene
Volwassene
€ 17,-
Kind
Kind 0-2 jaar
€ 0,-
Kind 3-18 jaar
€ 14,-
Gezinsticket (max 5 p.)
Gezin (max 5p.)
€ 52,-
Inclusief servicekosten.
Locatie
TivoliVredenburg
English

Do your kids like singing and swinging? Then we have good news for you! On May 4th it’s time for My First Festival. Especially for your children (and a lot of other kids) TivoliVredenburg will be transformed into one large festival site with plenty to do all day long.

Claude
Je kan niet meer om dit jonge talent heen. Claude scoorde met zijn debuutsingle ‘Ladada (Mon Derniet Mot) meteen een nummer 1-hit. De track heeft al meer dan 25 miljoen streams op Spotify en gaat als een speer. De zanger weet de Nederlandse én Franse taal prachtig te combineren en dit in een dansbaar jasje te stoppen. Het is ook geen verrassing dat hij vaak wordt vergeleken met Stromae, een van zijn grote voorbeelden. Met een dansbare sound en aanstekelijke tweetalige lyrics weet Claude telkens weer wat vrolijkheid te verspreidden.
Donnie

Maradonnie, de brakka van Balmain, Young Kermit, Wubbo Ockels, de mannelijke Anna Drijver… Donnie kent vele namen. De Amsterdamse rapper bracht in 2016 zijn debuutalbum Mannelogie uit, een van de fijnste rapreleases van het jaar. Met zijn schijnbaar wartalige maar eigenlijk geniale teksten scoorde hij hits als De Tuinslang, 180 Linkerbaan (met Raymond van Barneveld) en natuurlijk Snelle Planga.

Luna Sabella

Luna Sabella won in 2022 op 12-jarige leeftijd het Junior Songfestival met haar liedje La Festa, waarvan het thema werd ingegeven door haar Italiaanse roots. Ze mocht Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival en dankzij het grote succes van haar Eurovisie-nummer behoort Luna nu al tot de meest succesvolle JSF-acts allertijden.

Rens, Jaïr & Ome Uncle

Het Amsterdamse trio Rens, Jaïr & Ome Uncle brengt een energieke en veelzijdige mix van nostalgische r&b, Nederlandse hiphop en elektronische pop. Deze getalenteerde heren verkennen alle facetten van rap, van zoete wegdromers tot meeslepende grooves. Ze maakten hun debuut in 2021 met de ep “Berenvel En Vliegtuigstand” en brachten in 2022 het album “Staart Van De Draak” uit, gevolgd door “RJO3” eerder dit jaar. Rens, Jaïr & Ome Uncle zijn echte podiumartiesten en streven naar vijfsterrenoptredens die zowel jong als oud vol enthousiasme achterlaten!

JATOCH

JATOCH is een frisse Amsterdamse band, bestaande uit drie getalenteerde muzikanten: bariton saxofonist Aviv Noam, drummer Ilia Rayskin en trompettist Lourens van der Zwaag. Ze brengen muziek die jong en oud aanspreekt, geïnspireerd door bands zoals Too Many Zooz. JATOCH staat bekend om hun interactieve optredens, met hun opzwepende beats en harmonische melodieën weten ze ieder publiek aan het dansen te krijgen.

Domstad Jeugdorkest

Het Domstad Juniororkest, bestaande uit 35 getalenteerde jonge musici tussen 12 en 15 jaar, is één van de vijf orkesten van Domstad Jeugdorkest. Dit symfonieorkest brengt tijdens My First Festival in twee prachtige muzikale verhalen tot leven. Maak kennis met de wereld van klassieke muziek en laat je betoveren door de meeslepende muziek en filmbeelden van De Tovenaarsleerling en The Snowman.  

Het stuk uit De Tovenaarsleerling (bekend van de film Fantasia) wordt voorgedragen door een verteller en begeleid met videoprojecties. The Snowman (waaronder Walking in the Air) wordt uitgevoerd met een zangeres en filmbeelden.

​MeneerTjes SlodDe & Vos

​MeneerTjes SlodDe & Vos is een gek, ondeugend duo bestaande uit rasmuzikant Llewy en begenadigd producer Delly. Jarenlang tourden Llewy & Delly met hun hiphopband Relax over de hele wereld, stonden op grote festivals zoals North Sea Jazz en Pinkpop en ontvingen o.a. een Edison en Zilveren Harp. Met MeneerTjes SlodDe & Vos neemt het tweetal de allerkleinsten mee op een muzikale reis waarin nieuwe, eigenzinnige kinderliedjes de boventoon voeren.

 

Eboman

Eboman, ook bekend als Jeroen Hofs, is een artiest die met veel plezier experimenteert met geluid en beeld. Jeroen zoekt op het internet naar grappige filmpjes, en door te knippen en plakken met beeld en geluid creëert hij unieke muziek. Vaak gebruikt hij daarbij grappige filmpjes van katten, paarden of honden. Als jeroien optreedt hoor je niet alleen de muziek maar je ziet ook de filmjes op en groot scherm. Hij noemt zijn stijl zelf Fun & Bass, en tijdens My First Festival tovert hij de zaal om in een absurde dierendisco.

BANWAKABOOM!

In deze ‘greatest hits’ geniet je opnieuw van de spetterende percussiesolo’s en meezingers in een typisch Caribisch jasje dat je van Drumdrumdrum gewend bent. En natuurlijk mag iedereen ook weer meedansen, -spelen en -zingen met de swingende versies van o.a. ‘De wielen van de bus’, ‘We maken een kringetje’ en succesnummer ‘Happy als ik dans’.

De familieconcerten van Drumdrumdrum zijn doorspekt met ritme, percussie en humor. Alle muziekliefhebbertjes mogen meedoen en maken op die manier kennis met o.a. de cajon, de timba, body percussion en vergeet vooral de BOOMOPHONE niet, het kleurrijke, door Drumdrumdrum zèlf ontworpen instrument!

Muziek & Spel: Roël Calister, Djem van Dijk en Danny Rombout
Tekst & regie: Wijnand Stomp
Beeld: Marie-Jose Eldering

Pim & Pom vieren feest!

Een feest met de twee beste kattenvriendjes van het land! Maar wat voor feest? Is vogeltje ook uitgenodigd? En wat heb je precies nodig voor een groot feest? Zal alles vandaag wel goed gaan?

Duik in de wereld van Fiep Westendorp Pim & Pom. Samen beleven de tweee nieuwsgierige katten vele avonturen. Maar is Pom echt de wijze van de twee en heeft Pim weer teveel praatjes? Eén ding is zeker: jij bent uitgenodigd voor dit Pim en Pom-tastisch feest!

Just Press Play

Just Press Play is een spannende interactieve voorstelling in de vorm van een echte speeltuin begeleid door live muziek van de musici van But What About. Al spelende en onderzoekende komen de deelnemers erachter dat elk object een reactie heeft in de muziek. 

Boektalk Kevin Hassing

Ontmoet Kevin Hassing! De auteur van Mus en kapitein Kwaadbaard (kinderjury 2023) is behalve schrijver ook de stem in vele bekende tekenfilms. Hier kan hij de leukste verhalen over vertellen. Verder leer je tijdens deze boektalk wat er allemaal komt kijken bij het schrijven van een boek en hoor je meer over het ontstaan van Mus en kapitein Kwaadbaard. Na een spannende piratenquiz leest hij een stukje uit zijn nieuwste boek. Luister je mee? 

BOEKIDS

BOEKIDS is hét toonaangevende festival dat kinderen enthousiasmeert en uitdaagt om te lezen. Het jaarlijkse festival vindt plaats op zondag 26 november in het Paard in Den Haag. Tijdens My First Festival mogen we meegenieten van een aantal typische Boekids programma’s: de Bubble tent en de Boekids Box: een levensgrote reizende kijkdoos. 

De Boekids Box prikkelt en stimuleert het plezier in lezen en de fantasie. Naar aanleiding van een ter plekke (voor)gelezen of geluisterd (silent reading) boek, worden kinderen uitgenodigd hun eigen storyboard te maken in de levensgrote kijkdoos. Dit kan op een speelse wijze door het uitkiezen van decors, hoofdpersonen en attributen, allemaal gebaseerd op illustraties uit kinderboeken.  

HotMamaHot

Kom knutselen bij HotMamaHot en maak je festivaloutfit helemaal compleet met een eigen gemaakte bandana!

Pieterpeuterpad

Het Pieterpeuterpad bestaat uit verschillende elementen waarmee kinderen hun eigen weg kunnen leggen en lopen. De materialen waarmee het pad bekleed is zijn aaibaar en kleurrijk. Stimulerend voor de zintuigen. Soms zet het kinderen op een ander spoor: Hoe komt het dat de ene steen hard is en de andere aanvoelt als een zacht kussentje? Kinderen worden uitgedaagd om te klauteren; te bukken om door een tunnel te kruipen of een berg op te klimmen. 

Skitta's Afterparty

Dans je fit met Skitta! Lekker dansen, spelen en theatraal bewegen op verschillende muziekstijlen met invloeden uit de hele wereld. Een energieke afterparty met Skitta, Skittergirls en DJs.  

My First Festival (All ages)

Het leukste festival voor de hele familie

v.a. € 14,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

Save the date! TivoliVredenburg wordt voor één dag omgetoverd tot een groot festivalterrein voor de allerjongsten, en, vooruit, ook de wat ouderen zijn welkom. Doe mee met leuke activiteiten en dans mee met je favoriete artiest. Er is weer heel veel te beleven. Een sprankelend festival waar nu eens niemand te jong of te oud voor is. 

Line up
Claude ★ Donnie ★ Luna Sabella ★ Rens, Jaïr & Ome Uncle ★ JATOCH ★ Eboman ★ MeneerTjes SlodDe & Vos ★ BANWAKABOOM! ★ Just Press Play ★ Pim & Pom vieren feest! ★ Kevin Hassing ★ Boekids Bubbletent ★ HotMamaHot ★ Pieterpeuterpad ★ Skitta

Benieuwd naar de vorige editie? Bekijk hier een impressie van My First Festival 2022 

My First Festival wordt mede mogelijk gemaakt door de Coöperatieve Rabobank

Zie ook

MEAU

extra show in de middag - Nederlandstalige pop met catchy melodieën

BENR

Bromantiek clubtour

Social Squad (9+)

De interactieve TikTok show met Anique Dreamon e.a.