Zaal open
Volwassene
Volwassene
€ 17,50
Kind
Kind 0-2 jaar
€ 0,-
Kind 3-18 jaar
€ 14,50
Gezinsticket (max 5 p.)
Gezin (max 5p.)
€ 52,50
Gezin U-pas (max 5 p.)
€ 26,50
Inclusief servicekosten.
Programma

Ronnie Flex

Ronnie Flex groeide de afgelopen vijf jaar uit tot een van de bekendste artiesten van Nederland. De eigenzinnige performer scoort regelmatig megahits, waaronder Chips & Cola (Drank & Drugs), Blijf Bij Mij (ft. Maan) en Alles Wat Ik Mis (ft. Emma Heesters).

Recentelijk bracht hij singles uit met Snelle (In de Schuur) en Kriss Kross Amsterdam (Adrenaline). Met Flemming scoorde hij afgelopen september zijn 27e Top40 hit. Ronnie Flex is de meestgevraagde rapper van NL en laat zijn Caribische roots lekker doorklinken in zijn muziek.

Sigourney K.

Sigourney Korper, beter bekend als Sigourney K. is een Nederlandse zangeres. Ze maakt dansbare pop met herkenbare teksten over boys & relaties. Naast zangeres was Sigourney K. ook danseres in het programma So You Think You Can Dance en de film Body Language. Haar doorbraak kwam met het nummer Vluchtstrook, een samenwerking met Antoon en Kriss Kross Amsterdam. Het nummer is meer dan 55 miljoen keer gestreamd op Spotify. Dit jaar scoorde ze samen met Ronnie Flex de hit 100 SMSjes. Verwacht een show incl. danseressen en DJ!

UNITY

UNITY is een vrolijke girlband bestaande uit Naomi, Maud, Jayda en Demi. In 2020 wonnen ze het Junior Songfestival met het liedje Best Friends en daardoor mochten zij Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival, waar ze een 4e plaats behaalden. Na het Songfestival avontuur hebben de meiden niet stil gezeten. Singles als Have my heart, We staan aan en Let’s Go On A Vacay bereikten allen de 1e plaats in de Kids Top 20. In 2021 won UNITY de Tina Award in de categorie: Grootste Talent.

BENR

BENR is een Nederlandstalig popduo uit Utrecht dat bestaat uit de muzikanten en beste vrienden Bart Maessen (28) en Robin Zomer (29). In samenwerking met Qmusic hertaalt BENR om de week een Engelstalig nummer uit de Top 40 naar een volwaardige Nederlandse track. Het item verschijnt op de kanalen van BENR en wordt online miljoenen keren bekeken. De song ‘Statisch’ heeft inmiddels meer dan 1,5 miljoen streams op Spotify. In een energieke show met hun live band spelen ze hun laatste singles, maar ook hun populaire hertalingen van bekende top 40 songs. Een beetje gek, maar wel mooi!

Frenk de Slak familie hiphopshow

Frenk de Slak is Nederlands eerste familie hiphopshow. Een volwaardige hiphopshow, met harde beats en scherpe teksten, die ook geschikt is voor de jongste generatie muziekliefhebbers. Het gloednieuwe concept komt van Rico; voormalig Opgezwolle frontman, hiphop icoon en tevens vader. Met muziek van producer Dries Bijlsma (o.a. producer Typhoon).

De show, waar hiphop en theater elkaar ontmoeten, gaat over onze snelle presentatiemaatschappij. Frenk is een vrolijke funky slak die geniet van het leven. Hij leeft in het nu en gaat op in het moment. Hij neemt overal de tijd voor. Veel tijd. Heel veel tijd. Dit heeft ook zijn keerzijdes, maar daar heeft Frenk iets op bedacht. Hij heeft een boodschap voor iedereen: hoe vaker je luistert, hoe meer je hoort.

Locatie
TivoliVredenburg

My First Festival

Het leukste festival voor de hele familie

v.a. € 14,50

Bestel tickets

incl. servicekosten

Een nieuwe editie van My First Festival! Speciaal voor jou (én een heleboel andere kinderen) is TivoliVredenburg op deze dag omgetoverd tot één groot festivalterrein en is er de hele dag van alles te doen. Met artiesten om bij mee te zingen en dansen, muziektheatervoorstellingen, glittertattoos en meer.

Opa's, oma's, nichtjes, neefjes iedereen mag mee naar dit toffe festival, want voor muziek is niemand te jong óf te oud.

Line up
Ronnie Flex (Chips & Cola (Drank & Drugs), Blijf Bij Mij (ft. Maan)), Sigourney K. (Vluchtstrook, 100SMSjes), UNITY girlband (winnaar Junior Songfestival 2020), BENR (Utrechts popduo met Nederlandse covers van top40 hits), Frenk de Slak (allereerste Hiphop familieshow) en meer!

Houd deze pagina in de gaten voor updates in het programma!

Tip: Consumptie-strippenkaart voor kids
Bestel voor de kids alvast een strippenkaart voor eten en drinken bij je ticket! Met een strippenkaart kunnen ze zelf 3x limonade en een hotdog (vega of vlees) halen. Je kunt de strippenkaart op de dag van het festival op vertoon van je voucher ophalen bij de kassa. Als je ticket(s) voor My First Festival in je winkelmandje doet, krijg je in de vólgende stap de optie om ook een voucher voor een strippenkaart toe te voegen. Je kunt de strippenkaart ook los bestellen.

 

Aftermovie editie mei 2022

 

Zie ook

FLEMMING

Vrolijke popnummers met catchy refreintjes

Ben je SERIÓÓS!? (10+)

Hiphop en humor