zaterdag 28 december 2019

My First Festival

Het allerleukste familiefestival!

geweest
11:00
zaal open
11:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Snelle
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
Noa Wildschut
Kalvijn

plus
Orgel Vreten
Fancy Fiddlers
The Magic Piano
Evelien Bosch
Ardemus Saxofoonkwartet
Fortnite Dance Challenge
Taartrovers
Hotmamahot
DJ Cupcakes
TikTok Dance Challenge
Instrumenten knutselen
Mario Kart Race Circuit

locatie
TivoliVredenburg
zaterdag 28 december 2019

My First Festival

Het allerleukste familiefestival!

geweest

Bekijk hier het blokkenschema!

Muziekkids, feestjesbouwers en coole kikkers opgelet: op 28 december is TivoliVredenburg helemaal voor jou! Heel het gebouw wordt omgetoverd tot een groot festivalterrein. Een beetje zoals een festival van grote mensen, maar dan leuker. Want zeg nou zelf: waarom zou je kiezen tussen knutselen of luisteren naar een strijkorkest, real-life Mario Karten of meerappen met Snelle? Tijdens My First Festival kan het allemaal.

 • Snelle

  Rapper Snelle ken je vast van zijn hits Reünie, Scars, en Plankgas. Snelle rapt over het leven van Snelle, en over het lef hebben jezelf te zijn. Hij sleept de ene na de andere gouden plaat in de wacht en won de FunX Music Award voor zijn nummer Scars.

 • Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

  Laat het maar aan Thijs Boontjes Dans- en Showorkest om ergens een feestje te bouwen. Met hun eigenzinnige Nederlandstalig rock-‘n-roll haalde de band succes na succes op festivals en televisie. Thijs speelt soms gevoelige liedjes, maar vooral heel veel feestmuziek.

 • Noa Wildschut

  Violiste Noa Wildschut was op haar zesde voor het eerst op TV tijdens het Kinderprinsengrachtconcert, en stal direct ieders hart. Inmiddels is ze 18 en met recht een beroemdheid te noemen. Gewapend met strijkstok en viool weet ze overal mensen te betoveren. Tijdens het festival speelt ze haar favoriete klassieke muziek.

 • Kalvijn

  YouTuber Kalvijn staat al weken in de Kids Top20 met zijn hits Expeditie en De missie. Maar het meest bekend is hij natuurlijk als van Youtube. Hij eet graag rode paprika’s, was op de vlucht in Jachtseizoen en speelde met Dylan Haegens in zijn eerste echt film. De Kalfammers weten allang hoe leuk hij is, en na My First Festival zal Utrecht het ook weten.

 • Orgel Vreten

  Orgel Vreten pakt echt uit op My First. Ze nemen o.a. blazers mee. Scheurende orgels die met elkaar spelen, tegen elkaar strijden, samen zoeken en uitproberen. Dat is wat Thijs Schrijnemakers en Darius Timmer tijdens dit festival gaan doen, vanachter hun Hammondorgel.

 • Fancy Fiddlers

  Ze zijn jong, ze spelen viool en ze hebben een heleboel talent! Al jaren zijn de fancy fiddlers een begrip in Nederland. Docent Coosje Wijzenbeek verzamelt haar leerlingen in deze vrolijke vioolgroep. Ze spelen mooie klassieke stukken.

 • The Magic Piano

  Pianist Charlie Bo Meyering speelt live muziek bij de tekenfilm The Magic Piano. Het sprookjesachtige verhaal over Anna en haar onhandige neefje die op een oude vliegende piano van stad naar stad vliegen op zoek naar haar vader, die in een ver onbekend land werkt. De muziek is van Chopin.

 • Ardemus Saxofoonkwartet

  Componist Moessorgsky schreef ooit muziek bij een schilderijententoonstelling. Dat is nog best lastig. Hoe klinken bijvoorbeeld kuikens in dop, een trol of ruziënde marktvrouwen? De 4 saxofonisten van Ardemus spelen het met verve.

 • Fortnite Dance Challenge

  Kan jij de dansjes van Fortnite allemaal, Tidy, Chicken, Ride the Pony of Take the L? Laat zien wat je kan bij de challenge in onze Tilted Towers! Evelien Bosch is de host en en op grootscherm kan je meespieken.

 • TikTok Dance Challenge

  De leukste TikTokdansjes van 2019! I Can Be Your Sugar, American Boy, Old Town Road en Woah. Wij hebben ze allemaal op een mega scherm, en jij kan in de zaal laten zien dat je alle moves kent.

 • Taartrovers – My First Shadow Disco Party

  De Taartrovers organiseren een geheim schaduw disco feestje. Knutsel je eigen monster, en vind de weg naar de schaduwdisco!

 • Hotmamahot

  Wil jij net zo’n cool eenhoornpak als op de poster van My First Festival? Maak zelf je kartonnen verkleedpak bij de Ronda.

 • DJ Cupcakes

  Wie maakt de sfeer op Park6? Juist, de DJ Cupakes! Deze DJs spelen precies de muziek die jij kent. Waag jij een dansje op de discovloer?

 • Instrumenten knutselen – Jorinde Verweij

  Jorinde Verweij kan als geen ander oude spullen omtoveren tot mooie nieuwe dingen. Vandaag maken we muziekinstrumenten uit gerecycled materiaal.

 • Zangworkshop – Emma Rekers

  Zingen kunnen we allemaal! Muziekdocent Emma laat iedereen zingen van plezier.

 • Mario Kart Race circuit

  Weet je wat nog leuker is dan Mario Kart op computer? Mario Kart in het echt! Race nu als een echte Mario of Yoshi door TivoliVredenburg. Pas je wel op voor de bananen?

Het klassieke programma komt tot stand in samenwerking met het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht.

Koop een gezinsticket en krijg extra voordeel! (Geldig voor max. 5 gezinsleden). Kindertarief geldt voor kinderen van 2 tot 18 jaar. Kinderen onder 2 jaar oud kunnen gratis naar binnen.

Bestel alvast je strippenkaart voor eten en drinken bij je ticket! Als je één of meerdere tickets voor My First Festival in je winkelmandje doet, krijg je automatisch de optie om ook een voucher voor een strippenkaart toe te voegen. Met een strippenkaart kun je 3x limonade en een hotdog (kind), of 1x een non-alcoholisch drankje en een hotdog (volwassene) halen. Uiteraard is er ook een vegetarische optie. Je haalt je strippenkaart op vertoon van je voucher op aan de speciale balie tijdens het festival.