Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
maandag 19 augustus 2019

My First Festival

Een zondag boorrrdevol muziek!

geweest
programma

Residentie Orkest en Arthur & Lucas Jussen
Kenny B

Gallowstreet Brass Band 
Coen Witteveen met Typhoon 
Stout Konijn 
Chocokrokodil 
Gerson Main 
De Taartrovers 
Frank Groothof met Peter & de Wolf 
Clean Pete 
Cinemagie 
Toeac pictures
Evelien Bosch

locatie
TivoliVredenburg
zondag 20 december 2015

My First Festival

Een zondag boorrrdevol muziek!

geweest

Deuren gaan om 10:30 uur open. Het programma start om 11:00 uur. 

TivoliVredenburg wordt omgetoverd tot een speeltuin voor alle leeftijden, waar muziek in alle hoeken en gaten van ons gebouw klinkt. Klassiek, reggae, piano’s, contrabassen, lieve liedjes, brass funk, kinderliedjes en nog veel meer! My First Festival is lekker jong en springt van de hak op de tak en weer terug. De piano broertjes Jussen geven Mozart vleugels, Frank Groothof is er met Peter en de Wolf, Clean Pete speelt alle nieuwe liedjes, Gallowstreet toetert wat zachter dan normaal maar funkt alles bij elkaar, Yvo Verschoor tovert in de Hertz Bios niet bestaande muziek bij films waar je opa en oma van in hun broek piesen en Stout Konijn keutelt overal en nergens. Als klap op de vuurpijl, voor deze speciale dag mag iedereen met de grootste lift van Utrecht naar het Wolkenatelier.
..En omdat niemand te jong is om van muziek te genieten mag je ook je allerkleinste broertje en zusje meenemen. Als die nog geen 2 jaar is, is het nog gratis ook.

Het tijdschema wil je hem groter zien klik er dan op. (wordt ook uitgedeeld tijdens het festival incl. programma uitleg)

Kenny B De Surinaamse zanger Kenny B zingt al vanaf zijn achtste en brengt heerlijke reggae en pop met een zwoele Caribische vibe naar TivoliVredenburg. Bekend van de hit: Parijs.

Residentie Orkest en Arthur & Lucas Jussen Mozart op een piano door Arthur & Lucas Jussen treden samen op met het Residentie Orkest. De grootste twee jonge klassieke toptalenten van dit moment brengen Mozart samen tot leven. Twee zielen, een gedachte.

Een Koffer vol Muziek met Coen Witteveen & Band, special guest: Typhoon Een muzikale wereldreis door de gehele muziekgeschiedenis met het verhaal van Benjamin en zijn saxofoon. Alle genres komen voorbij en de rol van de kinderen vertolkt zich in luisteren, dansen, meedoen, improvisatie met een band en bovenal GENIETEN! 

Frank Groothof met Peter & De Wolf (2+)
Het verhaal van dit Russische sprookje wordt verteld door Frank Groothof, met muzikale begeleiding van trio Tripletov (viool, accordeon en contrabas/arrangementen). 

Chocokrokodil – Spetterende, verrassende liedjes van Jeroen Schipper (2+)
Samen met multi-instrumentalist Henrik, maar ook solo met het publiek maakt Jeroen er overal een kleurrijk feestje van!

Stout Konijn keutelt in TivoliVredenburg
Pas op voor vieze reuzenkeutels op de trap of in de hal! Als je een keutel vindt, breng ‘m terug naar ons. Iedere keutelvinder wordt beloond! Volg het grote, keutelende knuffelbeest via stoutkonijn.nl

Clean Pete 
Mooie liedjes door het akoestisch popduo Clean Pete, bestaande uit de tweeling Loes en Renee Wijnhoven. Ondanks hun Engelse artiestennaam zijn de tweelingzussen van Clean Pete gewoon geboren in ons eigen Brabant en ook hun betoverend mooie liedjes zijn zo Nederlandstalig als maar kan.

Gallowstreet Brass Band
Deze tienkoppige band uit Amsterdam weet beats en brass samen te smelten tot een unieke stijl. Brass, drums, snaren noem het maar op… het is allemaal aanwezig. Het is swingend, feestelijk en altijd goed.

Gerson Main
Deze singer-songwriter behaalde een finaleplek in de contest De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Zijn pas uitgebrachte single “Ik Weet Niet Hoe” zat onder een KPN reclame en doet het erg goed. 

Cinemagie (2+ en 6+)
Filmconcertpianist Yvo Verschoor presenteert Cinemagie, korte kerst-filmconcerten speciaal voor kinderen. Winterpret, sneeuw en ijs, toverlantaarn plaatjes, beroemde filmdieren en komieken in antieke tekenfilms. Klik hier voor een korte trailer. 

Toeac – Toeac pictures
Een muzikale schilderijententoonstelling (6+) Klassiek accordeonduo in Pandora 

De Taartrovers
Bouw mee aan de Muzikale Knikkerbaan! (6+ of jongere kinderen met hulp van een volwassene). Klik hier voor een impressie. De Music Track Download Machine van de Taartrovers is een wonderlijke muziekmachine waaraan je van onder tot boven mee mag bouwen. Leg daarna een knikker klaar voor de start, laat hem rollen en download de geluiden die je er zelf in verstopt hebt. Pling plong tegen een eiersnijder, tingelingetoktok langs de theelepeltjes van oma, rommeldebom in een oude koektrommel KLENG, DENG, BOING tegen van alles en nog wat! Neem zelf spulletjes mee van thuis waar mooie geluiden in zitten, timmer, plak of schroef ze in de knikkerbaan en laat My First Festival volledig de koekenpan uit swingen!

De presentatrice van vandaag is Evelien Bosch. Je kent haar waarschijnlijk van televisie, ze is namelijk jarenlang presentatrice geweest van Zapplive. Ook was zij te zien bij MTV en presenteert zij samen met Sascha Visser Willem Wever.

 

Alvast een idee krijgen? Bekijk hier het filmpje van de vorige editie van My First Festival.

Zie ook

ma 2 mrt 2020

Schoolconcert Sticks | 12.30

Groep 1/2/3

ma 22 jun 2020

Schoolconcert Waar is mijn trommel? | 12.30

Groep 3/4

zo 17 mei 2020

De Dromenblazers 5+

hoe klinkt plezier?