zondag 4 juni 2017

My First Festival

geweest
uitvoerenden

Frank Groothof met live-tekenaar Gerard de Bruyne
Sef 
Zitakula
The Groovetrotters
Thijs Boontjes Showorkest
Beth & Flo
The Jerry Hormone Ego Trip
Brass Rave Unit
Cowboy Billie Boem
De Taartrovers
Hotmamahot
Vrij Spel
De Gemene Mixmeesters

locatie
TivoliVredenburg
zondag 4 juni 2017

My First Festival

geweest

TivoliVredenburg verandert tijdens My First Festival in het Wilde Westen! Vergeet je plaksnor en je lasso niet, want het thema is dit keer cowboys en indianen. Kom naar de Waanzinnige Wigwam, de Wilde Westen Bios of de Saloon & Rodeo. Je bent op een echt festival, dus dat betekent dat je ook een programmaboek en een timetable krijgt waarop alle artiesten genoemd staan!

My First Festival is voor alle kinderen tussen 2 en 12 jaar en natuurlijk ook voor hun (groot)ouders, vriendjes en buren. Omdat niemand te jong is om van muziek te genieten mag ook je allerkleinste broertje en zusje mee (kinderen tot 2 jaar mogen gratis).

Blokkenschema met alle artiesten (klik op de afbeelding om te vergroten).

Frank Groothof | JazzBabar
Is dat een tak? Een slang? Nee, het lijkt een beetje op een slurf! Voor de allerkleinsten heeft Frank Groothof een voorstelling gemaakt over een klein olifantje dat allerlei avonturen beleeft. Het verhaal komt tot leven met jazzmuziek en Gerard de Bruyne tekent live op een groot scherm.

 

Sef
Hij scoorde al flink wat hits, tourde door heel Nederland en stond op de grootste festivals: rapper Sef! Zijn liedjes gaan over meisjes, leuke dingen doen en lol maken. Als je de vorige keer Gers Pardoel te gek vond, zal je Sef zeker weten net zo tof vinden.

 

Zitakula
De kleurrijke band Zitakula maakt muziek uit zonnige streken. Met de mooiste zangeres uit België.Oefen je dansskills maar alvast want bij Zitakula stilstaan is absoluut geen optie!

 

 

 

Thijs Boontjes Showorkest
Thijs Boontjes lust geeneens sperziebonen. Nooit gelust trouwens. Nee hij gaat liever naar de kermis. Met een leuk meisje.

 

 

 

The Groovetrotters
Drums en trommels uit alle landen

Als je twijfelt of je op drumles wilt gaan, aarzel niet en ga kijken en luisteren bij The Groovetrotters. Hierna weet je het zeker, drummen is heerlijk, cool en superaanstekelijk. Let op: stilzitten verboden tijdens dit concert.

 

 

 

Beth & Flo
Beth en Flo spelen piano. En dan op een manier die je nog niet eerder zag. Soms rennen ze als wilde paarden rondjes om de vleugel, terwijl ze de toetsen ervan langs geven. Maar je kunt ook net zo makkelijk wegdromen bij een rustige melodie.

 

The Jerry Hormone Ego Trip
Jerry Hormone is een rare snuiter. Zo’n snuiter waar je heel erg mee kan lachen en waar je van zou willen dat hij je nieuwe meester is.
Weetje: Jerry heet eigenlijk Jeroen. En hij schrijft ook boeken over Borre en Pluisdier.

Brass Rave Unit
Super opzwepende dansmuziek. Met de
grote trom en 2 energieke blazers laten
deze drie jongens iedereen stuiteren.
Let op: deze muziek werkt aanstekelijk,
dus stilstaan is geen optie!

 

Cowboy Billie Boem
Al jarenlang kunnen we genieten van de vrolijke muziek van Cowboy Billie Boem. Met echte instrumenten als mandolines, accordeons, fluitjes, trompetten en zelfs een Ierse doedelzak. Het afgelopen jaar heeft de cowboy niet stilgezeten. Samen met zijn grote vriend de circusdirecteur is hij op reis geweest. Met de huifkar reden ze vanuit Nederland dwars door Belgie en Frankrijk naar Spanje, waar opa woont. Onderweg pikten ze Trui op, een Vlaamse dame die een heel handig tovertasje bleek te hebben...

 

De Taartrovers Spaghetti Western
Een klein dorpje in de Sun Dried Tomato Desert wordt geteisterd door bandieten. De hulp van Sergio Saluti en Leone Lasagne wordt ingeroepen. Net als ze in de saloon zijn aangekomen om bij te komen van hun lange reis wordt hun bord spaghetti gestolen…De Taartrovers maken samen met stoere cowboys en –girls een Spaghetti Western van allerlei verschillende soorten pasta.

Zie ook