Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Hertz
Attend
Facebook-event

Moordzaken - De Podcast

Bekende podcastmakers bespreken spraakmakende moordzaak

incl. servicekosten

Er is een beperkt aantal tickets vrijgekomen voor Moordzaken - De Podcast, het gaat hierbij om zitplaatsen aan de zijkanten van de zaal waardoor er geen zicht is op het projectiescherm.

Deze keer niet aan de keukentafel, maar een theateravond waarin Carrie & Eddie LIVE een spraakmakende moordzaak bespreken. Natuurlijk gaan ze eerst terug in de tijd en laten ze je dansen op de grootste hits uit de TOP-40 van toen. Deze show zal niet online komen, dus zorg dat je erbij bent. Carrie & Eddie beantwoorden persoonlijke vragen en nemen jou op interactieve wijze mee in een bizarre moordzaak, waarover nog lang nagesproken kan worden. Wie denk jij dat het gedaan heeft? Na afloop is er mogelijkheid tot een meet and greet!

Over Carrie & Eddie
Carrie & Eddie zijn de bekende stemmen van Moordzaken - de Podcast. Tweewekelijks bespreken zij op hun karakteristieke wijze een opgeloste waargebeurde Nederlandse moordzaak, waar vaak nog ruimte voor twijfel is. Inmiddels is de podcast al ruim 13 miljoen keer beluisterd. In het najaar van 2022 waren Carrie & Eddie te zien in de 10-delige tv-reeks Moorddossier op Net5. Afgelopen zomer verscheen hun eerste boek De Pindakaasmoord, waarin zij hun licht laten schijnen over bekende en minder bekende moordzaken van de afgelopen decennia.

Er zijn bij dit evenement alleen vaste zitplaatsen. 

Zie ook

Moordzaken - De Podcast

Bekende podcastmakers bespreken spraakmakende moordzaak