Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 13 oktober 2018

Midnight Yoga in Park 6

Gratis entree - reserveren verplicht

geweest
zaal open
23:45
verwachte eindtijd
01:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
zaterdag 13 oktober 2018

Midnight Yoga in Park 6

Gratis entree - reserveren verplicht

geweest

Het weekend is het ideale moment om stress los te laten, te ontspannen en je balans opnieuw te vinden. Met de Midnight Yoga sessie start je de zaterdagavond volledig zen en herboren. Docent Diana Eling van Yogapoint Utrecht geeft down to earth lessen met duidelijke instructies voor zowel beginners als gevorderde. Met het beste uitzicht van Utrecht als achtergrond een uurtje energiek en met een gezonde dosis yoga'en voor iedereen!

Er zijn 20 plekken te reserveren via de ticketknop linksboven. De overige vijf plekken worden op de avond zelf beschikbaar, vol = vol.

Dit programma maakt deel uit van Park 6, een sfeervol en zomers indoorpark in het groene hart van TivoliVredenburg. Park 6 is gratis toegankelijk voor iedereen en beschikt over genoeg entertainment voor de rest van de avond: een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en nog veel meer. Geniet met een zomerse cocktail, speciaal bier of ander drankje en/of hapje van het beste uitzicht van Utrecht!

Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

Zie ook

za 28 sep 2019

Sured

Coming Home Show

di 13 aug 2019

Diggy Dex

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

za 9 nov 2019

Le Guess Who? 2019 - Zaterdag

Vierdaags festival voor avontuurlijke en grensverleggende muziek