Zaal open
Aanvang
Support act
geen
Locatie
Pandora
Attend
Facebook-event

Michelle David & the True-Tones

Vaderlandse live-sensatie maakt zinderende en kleurrijke rhythm & gospel

Geweest

Live-sensatie Michelle David & The True-Tones (formerly known as Michelle David & The Gospel Sessions) heeft de afgelopen jaren menig festival, popzaal en kerk in Nederland bekeerd met hun zinderende 'Rhythm & Gospel'! De band maakt van elke show een waar soulspektakel met hun unieke interpretatie van gospel in combinatie met soul, blues, jazz en afrobeat. Brachten Michelle en co. in 2020 nog hun kleurrijke vierde studio-album 'The Gospel Sessions, Volume 4' uit, die op louter lyrische recensies kon rekenen, kwam de band datzelfde december alweer met een nieuwe plaat en niet zomaar een plaat, maar een heus kerstalbum genaamd 'It's A Soulful Christmas'. Twee jaar later is de band alweer terug met niet alleen een splinternieuwe naam, maar ook een ijzersterk nieuw album genaamd Truth & Soul waar de soulvonken vanaf vliegen.

Nadansen na het concert bij Soul Power
Na de show van Michelle David & the True-Tones gaan we in onze Ronda verder met het gloednieuwe feestje Soul Power. Hier hoor én zie je de lekkerste soul, funk, 90’s R&B en disco classics in geluid en beeld. Op vertoon van je ticket voor Michelle David is er gratis toegang!

Dit is het verplaatste concert van 20 maart 2020 / 19 juni 2020 / 25 februari 2021 / 15 april 2021 /. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

 

Zie ook

Ben Caplan

Canadese muzikant maakt combinatie van Tom Waits-stompers, dreigende gospel en uptempo balkanfolk

Murray A. Lightburn

Frontman van The Dears brengt soulvolle indie

Steffen Morrison

Een dampende soul show vol opzwepende nummers