Zaal open
Support act
Arno Loriaux
Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

Michael Prins

Geweest

De Haarlemse singer-songwriter Michael Prins won vijf jaar geleden de tweede editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Geen geringe prestatie, want aan de finale deden onder anderen ook Maaike Ouboter en Lucas Hamming mee. Prins stopte op zijn vijftiende met school en heeft sindsdien bijna al zijn tijd in de muziek geïnvesteerd. Inmiddels heeft hij twee albums op zijn naam staan (een derde komt eraan) en talloze gedenkwaardige optredens. Afgelopen tv-seizoen zagen we Prins solo achter de piano excelleren in de muziekrubriek van DWDD, maar vanavond komt hij met volledige band! 

 

Na het concert is de avond nog jong! In onze Biergarten op vijf- en zeshoog kun je nog de hele avond/nacht terecht voor arcade games, tafeltennis, bierspecials, cocktails en het beste uitzicht van Utrecht. Daarbovenop hebben we (bijna) elk weekend parksfeer verhogende activiteiten zoals een silent disco, short films op groot scherm, live-optredens, stand-up comedy of iets anders!

De Biergarten is gratis toegankelijk. Check de agenda voor het weekend-programma en afwijkende openingstijden: www.tivolivredenburg.nl/biergarten