Zaal open
Aanvang
Support act
Matthew Dear
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

MGMT

Amerikaans electroduo

Geweest

De Amerikaanse band MGMT brak elf jaar geleden door met hun debuutalbum Oracular Spectacular, waarop de twee heren een perfecte mix van pop, rock en electro presenteerden. Drie wereldhits waren het gevolg: Time To Pretend, Electric Feel en Kids. Eigenzinnig als het duo is, kwamen ze daarna met twee minder toegankelijke maar daarom niet minder interessante albums. Na een bezinningsperiode verscheen dit jaar hun vierde plaat Little Dark Age, waarop ongegeneerd MGMT’s liefde voor eighties-synthpop in het algemeen en italo in het bijzonder klinkt. MGMT is nog steeds de baas!

Matthew Dear
Matthew Dear - die onlangs de laatste plaat van MGMT heeft geremixed - zal de support verzorgen. De Amerikaanse DJ en producer maakt meeslepende tech-house, maar is niet vies van wat avontuur binnen het spectrum van de elektronische muziek. Dit is dan ook terug te horen in zijn laatste single; Love Games Remixes. Een energieke plaat waarin laid-back vibes gecombineerd worden met experimentele, soms hypnotiserende maar bovenal dansbare beats. Niet zomaar een opwarmertje!

Bekijk hier een overzicht van al onze indieconcerten. Wil je op de hoogte blijven van ons indieprogramma, schrijf je dan hier in voor de mailing die we een paar keer per jaar versturen.