menu zoeken
Naar agenda
maandag 10 december 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

MGMT

Amerikaans electroduo

36,50

Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

support
Matthew Dear
aanvang
19:45
zaal open
19:00
locatie

De Amerikaanse band MGMT brak elf jaar geleden door met hun debuutalbum Oracular Spectacular, waarop de twee heren een perfecte mix van pop, rock en electro presenteerden. Drie wereldhits waren het gevolg: Time To Pretend, Electric Feel en Kids. Eigenzinnig als het duo is, kwamen ze daarna met twee minder toegankelijke maar daarom niet minder interessante albums. Na een bezinningsperiode verscheen dit jaar hun vierde plaat Little Dark Age, waarop ongegeneerd MGMT’s liefde voor eighties-synthpop in het algemeen en italo in het bijzonder klinkt. MGMT is nog steeds de baas!

Matthew Dear
Matthew Dear - die onlangs de laatste plaat van MGMT heeft geremixed - zal de support verzorgen. De Amerikaanse DJ en producer maakt meeslepende tech-house, maar is niet vies van wat avontuur binnen het spectrum van de elektronische muziek. Dit is dan ook terug te horen in zijn laatste single; Love Games Remixes. Een energieke plaat waarin laid-back vibes gecombineerd worden met experimentele, soms hypnotiserende maar bovenal dansbare beats. Niet zomaar een opwarmertje!

Bekijk hier een overzicht van al onze indieconcerten. Wil je op de hoogte blijven van ons indieprogramma, schrijf je dan hier in voor de mailing die we een paar keer per jaar versturen. 

Wellicht vind je ook interessant

do 14 feb 2019

LANY

Zomerse, goed in het gehoor liggende electropop

do 21 feb 2019

Hayley Kiyoko

Frisse synthpop met vette bassen

di 5 feb 2019

Death Cab For Cutie

Amerikaanse indiepopband