Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Vrije plaatskeuze
Volwassene
€ 13,-
Kind
€ 10,-
Inclusief servicekosten.
Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event
Extra informatie
Music Unites

Music Unites is een educatief project van TivoliVredenburg, Globe CKC Hilversum en het Metropole Orkest in samenwerking met Rohan Poldervaart. In dit project gaan jonge scholieren uit de omgeving Utrecht samen met muzikale experts hun eigen verhalen omzetten naar tekst, ritmes en melodieën. Deze door-VMBO-scholieren-gecomponeerde muziek zal ook uitgevoerd worden tijdens dit concert.

Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 8 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Metropole Orkest ft. Fresku (8+)

Verschillende werelden komen samen tijdens speciaal project

v.a. € 10,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

Verschillende werelden komen samen! Het Metropole Orkest is een orkest, maar ze spelen geen klassiek. Wel jazz, pop, soul, funk en filmmuziek. Vandaag deelt het Metropole Orkest het podium met Nederlands beste rapper Fresku, bekend van zijn zinderende 101Barz-sessies en hits als Glimlach en Nieuwe Dag. Fresku voert een aantal van zijn tracks uit in een grootse en meeslepende orkestrale remix. Het programma wordt aangevuld met de favoriete muziek van het Metropole Orkest en de stukken van jonge scholieren uit het project Music Unites.

Music Unites wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 21, VSBfonds, Fentener van Vlissingen Fonds, Het Prins Bernhard Cultuurfonds en K.F. Hein Fonds.

Zie ook

Superball, Lollipop & Mr. Classic (8+)

Beatbox meets (klassiek) slagwerk

Martin Luther King (8+)

Muziektheater | Hoe ver ga jij voor je dromen?

Louis Cole & Metropole Orkest

Electro funk, humor en zachte ballads in bijzondere setting