Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Tamara Oud  dans
Lars de Vos dans
Joel Siepmann cello
Thomas van Geelen
cello
Annie Tångberg cello
Jascha Albracht cello

Locatie
Grote Zaal

Metropole Orkest Cellos & ISH Dance Collective (7+)

Vibrations!

Geweest

In de persconferentie van 26 november zijn nieuwe maatregelen aangekondigd, daardoor zijn er bij dit concert alleen zitplaatsen met 1,5 meter afstand. Onze medewerkers zijn aanwezig om je wegwijs te maken. Voor meer informatie kun je hier terecht.

Vibrations: trilling, rilling, energie, vibe – emoties die ons bewegen, die ons voortstuwen, die ons laten leven en motiveren.

Twee dansers van ISH Dance Collective en de vier cellisten van het Metropole Orkest zoeken met een flinke dosis creativiteit en improvisatie naar een gezamenlijke vibe. Een diversiteit aan dansstijlen en veelzijdigheid aan muziekgenres komen samen om de zaal te laten vibreren en trillen. Een programma met herkenbare muziek uit pop, dance en andere genres in een nieuwe energieke jas.

over ISH Dance Collective

ISH Dance Collective is een internationaal gerenommeerd dansgezelschap met voorstellingen waarin eigentijdse disciplines als hiphop dans, skating, freerunning en BMX centraal staan. Geïnspireerd door choreografieën die verstopt zitten in de stad, maakt ISH de poëzie van de straat zichtbaar.