zondag 13 juni 2021

Meindert Talma

De Grote Meindert Talma Voetbalshow met sportschrijver Frank Heinen

geweest
15:00
zaal open
15:30
aanvang
17:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen support
locatie
zondag 13 juni 2021

Meindert Talma

De Grote Meindert Talma Voetbalshow met sportschrijver Frank Heinen

geweest

Op basis van de verwachte versoepelingen van de coronamaatregelen kan dit concert doorgaan met beperkte capaciteit en op anderhalve meter afstand. Op deze pagina vind je kort voor het concert up-to-date informatie over de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Klik hier voor de mail naar de kaartkopers.

Meindert Talma presenteert: De Grote Meindert Talma Voetbalshow! De Friese muzikant en schrijver werd ooit door Vrij Nederland uitgeroepen tot ‘het beste dat de Nederlandse kunst heeft voortgebracht’ en ‘autonoom genie’ en daar is geen woord van gelogen. Vanavond brengt Meindert nummers (met beeld) van zijn drie voetbalplaten – de meest recente, Minna, verscheen in 2021 bij Excelsior. Bij deze voorstelling neemt hij de geweldige Utrechtse sportschrijver Frank Heinen mee die met Meindert praten over voetbal, verhalen voorlezen of op een of andere manier interacteren met het publiek. Deze middag kent alleen maar winnaars!

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is dit concert (meerdere keren) verplaatst. Het concert staat nu gepland op zondagmiddag 13 juni 2021. In eerste instantie stond het gepland op vrijdag 22 mei 2020 en werd het eerder verplaatst naar vrijdag 4 juni 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.