talks, colleges, festivals en meer

ons kennis & debatprogramma
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Hertz
Attend
Facebook-event
Meer informatie
LAKSHMI

LAKSHMI’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt de artiest, songwriter en theatermaker het Pop Noir. Als maker staat LAKSHMI bekend als iemand die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen.

Friso Wiersum

Friso Wiersum is een programma-maker, moderator en verbinder. Friso werkt als communications manager bij de European Cultural Foundation, dat culturele initiatieven in Europa ondersteunt. Friso is ook lid van collectief Expodium, een urban do tank. Hij modereert regelmatig publieke gesprekken over kunst en cultuur, politiek, en stedelijke planning. 

Meet the Mayor

Een avond met burgemeester Sharon Dijksma

Geweest

In januari is Sharon Dijksma net twee jaar burgemeester van Utrecht. In haar eerste jaren als burgemeester kreeg zij meteen te maken met de corona- en asielcrisis, maar ook met vele hoogtepunten, zoals de viering van 900 jaar stadsrechten en de start van de Vuelta en de Pride. Tijd om onze burgemeester wat beter te leren kennen!

Wat drijft haar, en welke kansen en uitdagingen ziet zij de komende jaren voor Utrecht? Moderator Friso Wiersum interviewt onze burgemeester en bevraagt haar over haar ambities, dromen en plannen. Aan het einde van de avond is er ook voor jullie gelegenheid om vragen te stellen aan de burgemeester. Het event wordt muzikaal omlijst door LAKSHMI.

Zie ook

Diederik Jekel

Eerste Hulp bij Moeilijke Dingen

Bezin met Bach: Marjoleine de Vos

Over trouw zijn aan jezelf

How Minds Change

The Surprising Science of Belief, Opinion, and Persuasion