menu zoeken
Naar agenda
donderdag 29 november 2018

Mechanical Ecstasy

Een extravagante RoXY/ iT revival.

20,-
uitvoerenden

Concept en choreografie: Guy Weizman en Roni Haver | Muziekcompositie: Jan-Bas Bollen en Thijs de Vlieger (NOISIA) | Muzikale leiding: Fedor Teunisse | Tekst en dramaturgie: Veerle van Overloop | Spel: Maartje van de Wetering | Dans: Club Guy & Roni| Live muziek: Slagwerk Den Haag | Lichtontwerp: Maarten van Rossem | Geluidsontwerp: Martin J.A. Lambeek

aanvang
21:00
zaal open
20:30
Staanplaatsen
€ 20,-
€ 15,-
€ 10,-

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

locatie

Een tijdelijke club in TivoliVredenburg. Om jezelf voor even te verliezen in dans, muziek en meer.

Uitverkochte nachtclubs. Dansvloeren vol uitbundig publiek. De rave-cultuur, ontstaan in de jaren '80 met de RoxY als creatief middelpunt, is de inspiratie voor Mechanical Ecstasy.

Tijdens deze voorstelling is de Pandora één grote, wervelende dansvloer. Uit het boxen klinkt opzwepende dance muziek, speciaal gecomponeerd door topproducers Thijs de Vlieger (NOISIA) en Jan-Bas Bollen. Op een van de podia staan de muzikanten van Slagwerk Den Haag de elektronische tracks live te spelen. Op de andere podia gaan negen dansers van internationaal dansgezelschap Club Guy & Roni tot het uiterste. Met een taalspuwende actrice als hun gestoorde predikant. Gezamenlijk maken zij een nieuw soort high waarin feest en voorstelling dwars door elkaar heen lopen.

Het danstheater van Club Guy & Roni herschrijft vanuit Groningen de wetten van het genre. Het gebruiken van meerdere kunstvormen - terwijl de nadruk op dans blijft - zorgt voor unieke voorstellingen. Mechanical Ecstasy is de ultieme viering van dit uitgangspunt.

Het is een ervaring die qua intensiteit veel op een rave lijkt. Een energieke vlucht uit het alledaagse en een intense beleving van het nu. Een feest dat doorgaat wanneer de voorstelling stopt. Kom en ‘Join the party!'

Bezoekers van Mechanical Ecstasy mogen na afloop gratis naar Pop-O-Matic in Pandora. 

Deze voorstelling is in samenwerking met de Stadsschouwburg Utrecht.

Wellicht vind je ook interessant

zo 2 dec 2018

Sangre de Muerdago

Middeleeuwse folkmelodieën

di 27 nov 2018

Talos

Donkere elektronische R&B met falsetzang

zo 25 nov 2018

Town of Saints

Dansbare indiefolk