Zaal open
Aanvang
Support act
Philine
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

MEAU

Nederlandstalige pop met warme gitaar sounds en catchy melodie lijntjes

Geweest

MEAU heeft een bijzondere plek weten te bemachtigen in het muzieklandschap. Ze was afgelopen jaar de meest gestreamde vrouw in de Benelux. Haar liedjes zijn gevoelig, dansbaar, dromerig en catchy tegelijk. MEAU maakt al muziek sinds ze kan lopen en stond ook al vroeg in de spotlights, in het koor van Kinderen voor Kinderen. Daarna ontwikkelde MEAU zich snel: ze deed de pop/rockopleiding aan de Herman Brood-academie en richtte zich op het schrijven van Nederlandstalige nummers, geïnspireerd door artiesten als Eefje de Visser.

In 2021 verscheen haar debuut-EP Kalmte, later dat jaar opgevolgd door de hitsingles Dat Heb Jij Gedaan, Blijven Rijden en Dans M’n Ogen Dicht (i.s.m. Racoon). MEAU won een Edison, 3FM Awards en een Buma Award. Na de release van haar met goud bekroonde debuutalbum ‘22’ en deelname aan Beste Zangers, staat MEAU te trappelen om in het najaar een vervolg te geven aan haar uitverkochte clubtour.

Zin om na de show te blijven hangen? Kom dan langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas! www.tivolivredenburg.nl/park6