Zaal open
Aanvang
Support act
nog niet bekend
Locatie
Slottuin Zeist
Attend
Facebook-event

MEAU

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

Geweest

MEAU | woensdag 10 augustus 2022 | Slottuin Zeist

Slottuin Zeist
Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren deze zomer een aantal openluchtconcerten in de prachtige tuin van Slot Zeist. Van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 augustus 2022 staan verschillende acts in het Slottuintheater. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist beloven het bijzondere avonden te worden.

MEAU
De jonge Nederlandse singer-songwriter MEAU maakt al muziek sinds ze kan lopen en stond ook al vroeg in de spotlights, in het koor van Kinderen voor Kinderen. Daarna ontwikkelde MEAU zich snel: ze deed de pop/rockopleiding aan de Herman Brood-academie en richtte zich op het schrijven van Nederlandstalige nummers, geïnspireerd door artiesten als Eefje de Visser. In 2021 verscheen haar debuut-ep Kalmte, later dat jaar opgevolgd door de single Dat Heb Jij Gedaan. Het nummer werd tegelijk Qmusic Alarmschijf, 3FM Megahit en Radio 2 TopSong, een prestatie net zo uniek als MEAU zelf!

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze. Meer informatie over de locatie lees je hier.