vrijdag 2 juli 2021

Matteo Myderwyk: electronic (duo)

Artist in Residence: vier concerten in vier zalen door neoklassieke componist/pianist

geweest
Matteo Myderwyk

Artist in Residence

20:00
zaal open
20:45
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
vrijdag 2 juli 2021

Matteo Myderwyk: electronic (duo)

Artist in Residence: vier concerten in vier zalen door neoklassieke componist/pianist

geweest

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen. Meer informatie over je bezoek vind je hier

Matteo Myderwyk is opgeleid als klassiek pianist, maar besloot na het conservatorium alle muzikale regels en wetten van zich af te gooien. Zijn doel: muziek maken in het moment. Zo belandde Myderwyk in de wondere werelden van de free-jazz, de neoklassieke muziek en de elektronica en gaf hij optredens op Lowlands, Oerol en het Amsterdam Dance Event. Continu breekt hij wetten door te improviseren met keuzes van instrumenten. In juni en juli is hij artist in residence in TivoliVredenburg, waarbij hij in drie weken tijd hij vier verschillende concerten in vier verschillende zalen speelt.

In het laatste concert van de reeks, op vrijdag 2 juli in Ronda, worden elektronische klanken verkend. Het duo Matteo Myderwyk (toetsen) en Remco Menting (drums) deed eerder dit jaar al onze Ronda aan tijdens Andermaal, een 32-uursevenement gecureerd door Colin Benders. Grote kracht van dit duo is de spanning die de interactie tussen drums en toetsen oproept. Menting is onder meer drummer van jazztrio Kapok, waarmee hij de European Jazz Award won. Samen geven ze de muziek van Myderwyk een nieuwe dimensie!

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg  
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.