Matt Andersen - TivoliVredenburg
Naar agenda
vrijdag 2 juni 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Matt Andersen

17,00

prijzen zijn inclusief servicekosten

programma

Matt Andersen won een European Blues Award en werd genomineerd voor een JUNO; één van de meest prestigieuze Canadese muziekprijzen. Zijn nieuwste album, geproduceerd door de legendarische Commissioner Gordon ‘Honest Man’ wordt gezien als een van de beste bluesplaten van afgelopen jaar! En als er iemand een showman kan worden genoemd, is het Matt Andersen wel. Met zijn mix van soul, blending blues en folk, neemt hij zijn publiek mee op reis langs verschillende muziekstijlen, bedreven gitaarspel en verhalende teksten. Hij is dan ook over de hele wereld een graag geziene gast. Van Canada tot Australië en van kleine clubs tot grote festivals: Andersen weet het publiek plat te spelen. Na een succesvol optreden op Ramblin’ Roots 2016 met The Bona Fide, zal Andersen nu solo laten zien wat hij in zijn mars heeft.

support
Hans Hannemann
aanvang
19:45
zaal open
19:00
bluesHonest ManCloud Nine

Matt Andersen won een European Blues Award en werd genomineerd voor een JUNO; een van de meest prestigieuze Canadese muziekprijzen. Zijn nieuwste album, geproduceerd door de legendarische Commissioner Gordon Honest Man wordt gezien als een van de beste bluesplaten van afgelopen jaar! En als er iemand een showman kan worden genoemd, is het Matt Andersen wel. Met zijn mix van soul, blending blues en folk, neemt hij zijn publiek mee op reis langs verschillende muziekstijlen, bedreven gitaarspel en verhalende teksten. Hij is dan ook over de hele wereld een graag geziene gast. Van Canada tot Australië en van kleine clubs tot grote festivals: Andersen weet het publiek plat te spelen. Na een succesvol optreden op Ramblin’ Roots 2016 met The Bona Fide, zal Andersen nu solo laten zien wat hij in zijn mars heeft.

 

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee! Bezoek onze Biergarten! Iedere vrijdag- en zaterdagavond toveren we onze pleinen op de vijfde en zesde verdieping om tot een indoor park, podium en dansvloer met bijzondere bieren, cocktails, arcade games, gratis programma en heel veel meer!

Wellicht vind je ook interessant

za 3 mrt 2018

Shantel DJ set

vr 13 apr 2018

The Deep Dark Woods + Sheesham, Lotus & Son

vr 11 mei 2018

GOOSE + Digitalism

Non Stop live + DJ Set

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord