zondag 10 oktober 2021

Mathilde's Mysterie bonusaflevering

Lammert de Bruin, Babs Assink met Imca Marina, Rene Mioch - NPO Podcastevent

geweest
Bekijk alle podcasts

NPO Podcastevent

11:40
zaal open
12:00
aanvang
13:20
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
zondag 10 oktober 2021

Mathilde's Mysterie bonusaflevering

Lammert de Bruin, Babs Assink met Imca Marina, Rene Mioch - NPO Podcastevent

geweest

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

In 1977 wordt de bekende societydiva Mathilde Willink dood aangetroffen in haar hemelbed. Zelfmoord, is de conclusie van de politie. Maar veel van haar vrienden hebben hier nooit in geloofd.

Voor een speciale bonusaflevering komen journalist René Mioch en goede vriendin en zanger Imca Marina naar het TivoliVredenburg om te vertellen over hun verhalen en ervaringen met Mathilde. Zo was Mioch de laatste journalist die haar interviewde, de dag voor ze overleed.

Let op: om aanwezig te zijn bij een podcast moet je een kaartje kopen. Kaartjes voor een enkele podcast kosten €5 en zijn inclusief één consumptie. Wil je bij meerdere podcasts aanwezig zijn? Koop dan voor €10 een passe-partout, waarmee je toegang krijgt tot zo veel podcasts als je wil, en twee consumpties. Passe-partouts zijn in beperkte aantallen beschikbaar.