Zaal open
Aanvang
Support act
DJ Mixturess
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Masego

Studying Abroad Tour

Geweest

De Jamaicaans-Amerikaanse zanger/muzikant Masego heeft muziek door zijn aderen vloeien: hij zingt op het niveau van Stevie Wonder, beheerst alle belangrijke instrumenten en heeft ook nog een podiumpersoonlijkheid van hier tot Jamaica (en terug). Uncle Sego, zoals hij ook wel genoemd wordt, is te horen op het nieuwste album van Drake en werkte hij samen met SiR en GoldLink. Muzikaal beweegt Masego zich tussen jazz, soul en hiphop, met zijn virtuoze saxofoonspel als verbindend element.

In 2017 scoorde hij met het nummer Tadow (een samenwerking met de Franse producer FKJ), daarna volgde het debuutalbum Lady Lady (2018) en drie ep’s, waarvan Studying Abroad (2020) de meest recente is. Must-see!

Voor dit concert zijn VIP kaarten beschikbaar. Een  VIP pakket bevat een ticket, een exclusieve merchandise pakket samengesteld door Masego en mag je als eerste naar binnen. Ook zijn er een gelimiteerd aantal Meet & Greet tickets beschikbaar. De Masego Meet & Greet Experience, bevat een ticket, een meet en greet met foto, een exclusieve merchandise pakket samengesteld door Masego en mag je als eerste naar binnen.

Dit is het verplaatste concert van dinsdag 22 februari en dinsdag 2 augustus. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.