Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
Róisín O
Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event

Mary Black

Traditionele Keltische folk door een van de meest geliefde zangeressen ter wereld

Geweest

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina. 

Er zijn bij dit concert vaste zitplaatsen.

De Ierse folkzangeres Mary Black is een van de meest geliefde zangeressen ter wereld, met een stem die tegelijk krachtig, helder en verfijnd is. In de jaren zeventig werd Black populair in haar thuisland met traditionele folknummers, de decennia daarna veroverde ze de rest van de wereld, mede dankzij de uitbreiding van haar stijlenpalet met country en pop. Vanavond brengt ze met haar band een dwarsdoorsnede uit haar hele carrière. In de stemming komen kan alvast met het gloednieuwe album Mary Black Orchestrated, waarop de diva haar werk herinterpreteert met het Ierse National Symphony Orchestra!

Als support neemt Mary Black de zangeres Róisín O mee, die eerder het podium deelde met onder andere Lionel Richie, Bryan Ferry, Brad Paisley en Hozier.

 

 

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is dit concert (meerdere keren) verplaatst. Het concert staat nu gepland op donderdag 28 oktober 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.